swath kullanıcısının son içeriği

1. S

canlı yayın kayıt programı

Arkadaşlar canlı yayın kayıt programı arıyorum ; hi downloader ı kullandım deneme süresinden sonra izin vermiyor, bildiğiniz programlar varsa önerir misiniz?
  2. S

trafik ışıkları asla güvenme, emin olmadan geçme...

Iz5GY6t4_zU
  3. S

dikkat! HGS ve kaçak geçiş

Merhaba arkadaşlar; bana yollanan bir maili paylaşıyorum; dikkatinize... OGS-KGS-HGS İHLAL VE CEZALARINDA YAPMANIZ GE REKENLERİ ANLATIYORUM Paralı otoyolları ve köprü geçişlerini kullananların dikkatine : Gerek OGS-KGS , gerekse HGS geçişlerinizde turnikelerde sık sık meydana...
  4. S

Öğrenim kredisi

Arkadaşlar; Aramızda öğrenim kredisi çeken arkadaşlar olabilir diye düşündüm ve bir bilgiyi paylaşmak istedim; Tıpkı trafik cezalarının geç gelme ihtimali gibi, öğrenim kredisinde de benzer bir uygulama oluyor; Arkadaşım 2009 yılında ödediği öğrenim kredisinin hiç borcunun kalmadığından emin...
  5. S

sel sal ekleri

Önem verenler... Buyrun; http://www.youtube.com/watch?v=PIrzzOU8g68
  6. S

trafik sigortası

Arkadaşlar ; Trafik sigortasında kaza durumunda ödenecek miktarlar yazar, Bir kaza durumunda trafik sigortasından belirtilen rakamları alan birini duydunuz mu? Meraktan soruyorum?
  7. S

plastik depo

Motosiklet net sakinleri Merhaba; Son zamanlarda bazı markaların plastik yakıt deposu kullanmaları beni düşündürüyor. Özellikle süper spor tarzı motorlarda kaslı görüntü yakıt deposuna biraz daha belirgin hatlar vererek elde edilmekte; bu da motor yan yattığında yere ilk sürten yerlerden...
  8. S

Trakya'dan merhaba;

Motosiklet.net üyeleri hepinize merhaba; Bir süredir formunuzu takip ediyordum. Uzun süredir de motor almak için incelemeler yapıyordum. Yakın bir zamanda motorumu alacağım ve kısmetse bende motorcular kervanına katılacağım. İkinci elde temiz bir motora pek rastlayamadığım ve büyük cc nin...