svsmrl kullanıcısının son içeriği

1. svsmrl

RKS RKS TRV242

RKS yeni bir model getiriyormuş. Forumda aradım bulamadım. Teknik özellikleri ne zaman gelir fiyatı gibi bilgi fikir ve düşüncelerininiz nelerdir?
  2. svsmrl

Nasıl Çalışır? Motosiklet

3. svsmrl

Zontes S 250 İnceleme

Tasarımı ve Özel Dizaynıyla, Kırılmaz Grenajları ve 0.5mm grenaj aralığıyla, Özel boyası ve robotik kaynaklı şasisiyle, Hava ve Yağ soğutmalı motor bloğu, pek performanslı olmayan lastikleri, her tarafa dönen aynaları fakat performansı düşük aynalarıyla Çin'in ilginç motosikleti Tasarım harikası...
  4. svsmrl

Bajaj Discover 125 ST (2015)

2015 model 17.000 km'de. Muayenesi yeni yapıldı üzerinde ki Anlas tubeless lastikler yazın takıldı çantalar hediyemdir.sorunsuzdur bakımları zamanında servisinde yapılmıştır. Fİyat 5.000 TL olup sabittir pazarlık payı yoktur. Ankara/Eryaman (506) 303 43 74
  5. svsmrl

12 Volt Akü Şarj Cihazı

Şöyle bir cihaz var! akü şarj etmek için. Alan kullanan var mı? güvenli mi? işe yarar mı?
  6. svsmrl

Daha kaç motorcunun ölmesi lazım

Biliyorum hiç bir şey olmayacak ama bu görüntüleri EGM sitesinden şikayet oluşturarak gönderdim.en son geçen sene bir Tofaş'cı beni kasten sıkıştırdığında şikayetçi olmuş ve karakolda ifademi alan polisin bile motorcu düşmanı olduğunu anlayınca bir daha şikayette bulunmamaya yemin etmiştim ama...
  7. svsmrl

Ankara'da Trafik İhbar

Kask kameramıza takılan trafik ihlallerini bizi sıkıştıran trafiği tehlikeye sokan bilimum hatalı davranışı ihbar edebileceğimiz bir yer yok mu? Her gün en az bir kaç hıyarto takılıyor kamerama sırf bunları ihbar etsem trafik biraz daha güvenli bir hal alır. İstanbul'da whatsapp ihbar hattı...
  8. svsmrl

Yaralanmalı ve maddi Hasarlı Kaza

Beyler bugün en sağ şeritte giderken bir araç tarafından soldan çarpılarak kaldırıma fırlatıldım aynaya bakmadan sağına soluna bakmadan direk benim şeridime daldı ve bana çarptı sonuç 3-5 takla motorda maddi hasar ve ben ambulansla hastaneye kaldırıldım korumam ekipmanlarım full olduğu için...

Yeni mesajlar