SürücüMen kullanıcısının son içeriği

1. SürücüMen

Kaza yaptım/Sigorta şirketi/Yetkili servis/ Yardımınıza ihtiyacım var.

Merhabalar. Okumak için vakti olmayanlar aşağıdaki maddeler halinde yazmış olduğum soruyu cevaplarsa çok memnun olurum. Mondial 150 mg süper boy x kullanıcısıyım.3 ay önce bir aracın önüme sinyalsiz geçmesinden dolayı kaza yapmıştım.Neyse raporları tuttuk sigorta şirketi beni haklı buldu.Araya...
  2. SürücüMen

Mondial xtreme maxx 200 vs Lifan gy 200m mi?

Merhabalar değerli forum üyeleri bazı nedenlerden dolayı uzun süredir forumda aktif olamıyordum. Sormak istediğim soruyu başlıkta belirttim kullananların görüşlerini bekliyorum..Birde izmir ve manisa da bu motosikletleri alabileceğim bayi ve satış noktalarını bilen varsa paylaşabilir mi...
  3. SürücüMen

Eski rus motosikleti(Planet 3) revize hakkında yardımınıza,bilginize ihtiyacım var.

Merhabalar forum üyeleri..Geçenlerde dedemi ziyarete gittiğimde planet 3 motosikleti hakkında kafamda düşünceler oluştu.Kendisi artık o motosikleti pek kullanmamakta.Motosikletin yürüyeninde sıkıntı yok..Çalışıyor yürüyor.Ruhsatıda var.Sadece vergi borcu var.Alsam kendim toparlayabilir...
  4. SürücüMen

CBR 600 RR KAZASI

Çok kötü arkadaşlar allah kimseye yaşatmasın..Birden kendim düşmüş gibi hissettim.
  5. SürücüMen

2016 Öncesi B ehliyetim var.M sınıfı motosikletler hangisi?.

Merhabalar.3 yıldır B sınıfı ehliyet sahibiyim.Merak ettiğim konular ise şunlar ; 1.)Yeni yasaya göre 2016 öncesi B sınıfı ehliyeti olanlar yeni ehliyetlerinde M sınıfı motosiklet kullabileceği yazıyor. 2.)Moped olarak bahsediliyor.Moped nedir?.M sınıfı ehliyet ile 100cc Cub kullanabilir miyim...
  6. SürücüMen

Yoshimura egsozlu scooter :)

Kusura bakmayın direkt videoyu yüklemeyi beceremedim. https://www.youtube.com/watch?v=CIZgo_mX99k

Yeni mesajlar