Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar.
Okumak için vakti olmayanlar aşağıdaki maddeler halinde yazmış olduğum soruyu cevaplarsa çok memnun olurum.
Mondial 150 mg süper boy x kullanıcısıyım.3 ay önce bir aracın önüme sinyalsiz geçmesinden dolayı kaza yapmıştım.Neyse raporları tuttuk sigorta şirketi beni haklı buldu.Araya...
Merhabalar değerli forum üyeleri bazı nedenlerden dolayı uzun süredir forumda aktif olamıyordum.
Sormak istediğim soruyu başlıkta belirttim kullananların görüşlerini bekliyorum..Birde izmir ve manisa da bu motosikletleri alabileceğim bayi ve satış noktalarını bilen varsa paylaşabilir mi...
Merhabalar forum üyeleri..Geçenlerde dedemi ziyarete gittiğimde planet 3 motosikleti hakkında kafamda düşünceler oluştu.Kendisi artık o motosikleti pek kullanmamakta.Motosikletin yürüyeninde sıkıntı yok..Çalışıyor yürüyor.Ruhsatıda var.Sadece vergi borcu var.Alsam kendim toparlayabilir...
Merhabalar.3 yıldır B sınıfı ehliyet sahibiyim.Merak ettiğim konular ise şunlar ;
1.)Yeni yasaya göre 2016 öncesi B sınıfı ehliyeti olanlar yeni ehliyetlerinde M sınıfı motosiklet kullabileceği yazıyor.
2.)Moped olarak bahsediliyor.Moped nedir?.M sınıfı ehliyet ile 100cc Cub kullanabilir miyim...