Supermoto. 'in en son etkinliği

• Supermoto.
    Supermoto. R25 Ağır Bakım konusundaki arndiol mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    buji değişince ağır bakım diyor herkes :D ama cidden öyle nedense. forumda ara ara acılıyor hocam yetkili servis problemleri konusu.
  • Supermoto.
    Supermoto. R25 Ağır Bakım konusundaki Ercument mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Kendin yap roket bilimi değil sonuçta altı üstü vida söküp takacaksın hepsi youtubeda var. Hem ilk seferi heyacanlı olur keyif alırsın...
  • Supermoto.
    Supermoto. AGV K6S vs HJC RPHA 12 konusundaki Routinues mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Ben K6S'i satıp RPHA12 ye geçtim kesinlikle tavsiye ederim. Carbon modelini alırsanız normal modellere göre ekstra hafif ağırlık olarak...
  • Supermoto.
    Supermoto. , AGV K6S vs HJC RPHA 12 başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bende şuan da bu iki kask arasındaydım tabi ağırlık olarak hjc daha fazla alma niyetindeydim, şimdide bu yorumunuzu görünce kesinlikle...
  • Supermoto.
    Supermoto. , Lastikleri değiştirmeli miyim? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Tabi değiştirmende fayda var, ama dediğin gibi maddi durumda pek iyi değilse devam edebilirsin, ama en önemlisi limitlerini bilmek yani...
  • Supermoto.
    Supermoto. , R25 Ağır Bakım başlıklı konuya cevap yazdı.
    En azından faturalı iş yapıyorlar, diğer ustalarla bir sorun yaşasam onlar hiç durmazlar bide onlardan malzeme aldığımıda kanıtliyamam...
  • Supermoto.
    Supermoto. R25 Ağır Bakım konusundaki oldcockroach mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Yamaha güzel işçilik alıyormuş aman Honda duymasın :D Neyse motosikletin garantisi bitinceye kadar zorunlu bakımları ( garanti dışı...
  • Supermoto.
    Supermoto. R25 Ağır Bakım konusundaki espresso mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Ben vstrom 650'ye geçen sene 36bin ağır bakımı işçilik dahil sanayide ustama 21bin liraya yaptırmıştım, 12bin lira parçalar tutmuştu...
  • Supermoto.
    Supermoto. , R25 Ağır Bakım başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bende öyle düşünüyorum açıkcası 1782658202 Motorun garantisi şuanda yok zaten, sadece geçmiş bakımlarıda hep serviste yapılmış 5 bin...
  • Supermoto.
    Supermoto. R25 Ağır Bakım konusundaki Cyan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Dışarıda yaptırsanız en fazla 5.000₺ ucuza gelir. Henüz yılı ve kilometresi az bir motory yetkilide baktırın bence. Satmak istediğinizde...
  • Supermoto.
    Supermoto. , Moto Sohbet forumunda R25 Ağır Bakım başlıklı bir konu başlattı.
    Arkadaşlar öncelikle merhaba, 2024 model R25 im var 19 bin km ye geldi ve ağır bakımı yaklaşıyor bende bunun için servisten fiyat aldım...
  • Supermoto.
    Supermoto. X MAX 250 konusundaki snappy x mesajınıza Haha Haha tepkisini verdi.
    beklentine bağlı... konu kilit üye ban
  • Supermoto.
    Supermoto. X MAX 250 konusundaki tommygun mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Ben bu konularda süren adamın motorunu alma taraftarıyım, hele ki bakımlar yetkili serviste ve zamanında yapılmışsa muhteşem. Sürmeyen...
  • Supermoto.
    Supermoto. , Moto Sohbet forumunda X MAX 250 başlıklı bir konu başlattı.
    Öncelikle iyi haftasonları dilerim, bir arkadaşıma xmax motor bakıyoruz ve tartıştığımız bir konu var sizinde yorumlarınızı merak...

Yeni mesajlar