SuperLigter kullanıcısının son içeriği

1. SuperLigter

Full Koruma Motosiklet Pantalonu 4 Mevsim TEX WEAR

Racing düşünürken chopper almamdan dolayı pantalonu kullanamıycam . TEX WEAR MARKA Su geçirmez ve tam korumalı . Korumalar çıkarılabilir. Neredeyse hiç giyilmemiş çiziksiz , söküksüz , yırtıksızdır . Renginde açılma yok flaşdan dolayı bozarık çıkmış . Çıkarılabilen termal içlik ve...
  2. SuperLigter

Keeway SL 150 çok yakma sorunu .

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce motosikleti aldım .Aldıktan 2 hafta sonra çok yaktığını(100km / 5 lt) ve zırladığını farkedip motora daha önce bakan ustaya götürdüğümde debriyajın paysız olduğunu telin değişmesi gerektiğini , hatta gerekirse debriyaj balatalarının değişeceğini söyledi ...
  3. SuperLigter

Sonuna ışığıma kavuştum

Merhaba arkadaşlar mustafa ben . 17 yaşında istanbul kadıköyde oturuyorum . 14 yaşımdan beri bir motor sevdam vardı . Bu sevdayı bende Easy Rider ve arkasından gelen filmler , SoA gibi diziler körükledi . Geçen yaz motor paramı biriktirip (1600 TL :) , uygun fiyata motor bulmuştum ama kimse...
  4. SuperLigter

2.el prosev ceket

Mont XXS dir . Dar kalıplı sevenlere. Bayan montu ama erkekten bir farkı yok :) . Prosev Kışlık ve baharlık motorsiklet montu . Sadece 2 ay kullanıldı . 3XS . Çıkarılabilir içlik . Kol sıkma düğmeleri. Kışın üşütmez baharda terletmez. Bütün aksesuarları ve fermuarları sağlam . Sökük yırtık...
  5. SuperLigter

Sigorta ve ehliyet

Merhabalar forumu araştırdım ama tam emin olamadım trafik sigortası yaptırken yaş önemli yazılmış ama kullanıcak kişinin yaşı mı yoksa ruhsat sahibinin yaşı mı ? Bir diğer sorum . Ehliyete yazıldım 2 kere derse girdim ama hep araba üstüne anlatılıyor zaten hocadan da memnun değilim.Ehliyet...
  6. SuperLigter

Gördünüz mü bilmiyorum ama

http://www.youtube.com/watch?list=TLiy5TV_kfz8LbDeppf9LvR1V9YEWIcc1c&feature=player_detailpage&v=eckfcKSuX6I#t=265 sonrasında yaşananlar :D
  7. SuperLigter

ehliyet için sağık raporu

Merhab arkadaşlar cuma gunu kursa kayıt oldum . Kurs ücreti 330 TL. Bana sağlık raporunu devlet hastanesınden alamassın mutlaka ozel polinlikten almak zorundasın dıyıp bi kart verdiler. Yeni ehliyet alıcak olan arkadaşlar sizede boyle bısı dedılermı yoksa kurs ucretı dusuk oldugu ıcın bana...
  8. SuperLigter

ruhsat konusunda Yardıma ihtiyacı var

İstanbul üsküdardayım 17 yasındayım. 3 aydır motosiklet için para biriktiriyorum çeşitli işlerde. Arkadaşlar istediğim modeli istediğim fiyata bi motor buldum gittim baktı beğendim kaporamı verdim. Ama bişey unutmuştum ruhsatı üzerime yapacak kimsem yok . Annemle yaşıyorum ama annem şehirdışında...
  9. SuperLigter

çook acil boya ile ilgili

arkkaadaşlar keeway superlight 150 motor buldum bi tane ama ben siyahını arıyodum beyaz denk geldı acaba beyaz olan yerlerını siyah yapabiilirmiyim . Yaparsam maalliyeti ne kadar olur Değiştirilmek istenen motor yapılmak istenen renk
  10. SuperLigter

Keeway SL 150 mi Jinlun 150-5 C mi ?

Merhabalar arkadaşlar aranıza yenı katıldım bıkaç sorum olacak elimde satış masrafı hariç 1300 TL param var . Bu paraya şuan 17 bınde tertemiz görünen bi jinlun alabılıyorum. Almadan önce ustaya göstericem tabiki Ama gönlüm SL 150 den yana fakat fiyatlar 1700 lerden baslıyo su aralar Abim...
  11. SuperLigter

Merhabalar

Merhaba arkadaşlar adım mustafa 17 yaşındayım merak etmeyın ehlıyet 1 aya elımde :) . Daha motorumu almadım ama Keeway SL 150 düşmesini bekliyorum sahibindene , denk düşerse jinlun 150 de alabılırım cunku 1300 nakit param var keeway alırsam biraz borçlanıcam . İstanbul üsküdarda oturuyorum...
  12. SuperLigter

2. El devir işlemleri

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım daha motorumu almadım ama modelde karar kıldım . Keeway SL 150 (Chopper tipi ..) Ama 2. el fiyatları biraz yüksek kaçıyo 1600 tl birikimim var. Sizce ne yapmalıyım 1 ay sonra motor fiyatları düşermi ? Birde 150cc motor için devir işlemleri kaç tl...

Yeni mesajlar