superkartal kullanıcısının son içeriği

1. superkartal

Hayirli Olsun! Mondial Tüm Modellere Zam Yapti

Arkadaşlar Mondial sitesini gezerken bir de baktım ZAM...Hemde baya bi ZAM http://www.mondialmotosiklet.com/ana.php?incmain=urun/urun_liste&incsol=urun/urun_sol&katid=1&altkatid=0
  2. superkartal

Lastik patlaması ve tekerin sökülmesi

Arkadaşlar benim motorum mondial 50 tt'nin lastikleri bilindiği üzere tubeless.Arka lastik patlayınca götürdüm tamirciye götürdüm tamirciye fitil yaptı.sonra daha 10 km gitmeden fitili attı lastik.Sonra dedim bunu söküp yama yapalım dedim adam bunlara yama olmuyo bide tekeri sökmesi bi sürü iş...
  3. superkartal

Media Player YARDIM

Öncelikle herkesin Ramazan bayramını kutluyorum.Sizden yardım almak istediğim konu şu:Bundan 1 ay öncesine kadar tüm radyo istasyonlarını bilgisayarımdan dinleyebiliyordum.Fakat 1 aydır hiç bir radyoyu dinleyemiyorum.Bağlanıyor diyor sonra hazır yazıp hiç bi radyo açılmıyor.Nasıl tekrar...
  4. superkartal

Acaba Yine Aynı Sorun Mu?

Arkadaşlar bundan yaklaşık 9-10 ay önce motorumun 50 km/h hızı geçmeme problemi vardı.Motorumla tam hızlanıyorken motor boğuluyordu.Bi türlü 50 yi geçemiyordum.Sonra servise gittim,incelediler hava filtresini falan temizlediler,karbüratörü falan temizlediler ama yine sorun geçmedi.En sonunda...
  5. superkartal

Mondial125RT vs. KanuniTrex125

Arkadaşlar hangisi daha iyi?( Lütfen sorumu cevaplarken motorun her türlü yönünü göz önüne alın.Örneğin;motor gücü,servis,iki kişiyi rahat taşıyabilirliği,yerden yükseklik vs.....................)
  6. superkartal

Mondial 125 Rt

Arkadaşlar Mondial 125 RT modeli hakkında görüşlerinizi almak istedim.Bana fiyatı çok uygun geldi yerden yüksekliği çok güzel.Motor 70-80 bile gitsen sessiz gidiyor.Acaba siz bu motor hakkında ne düşünüyorsunuz?Herkese teşekkürler.http://www.feyizoglu.com/mondial125rt-5.html
  7. superkartal

Derby

Ah Be Ah..... Fener Yine Ucuz Yirtti.hekeme Dua Etsinler Yoksa Feneri Ezcektik Bi Güzel.ama Zor.baksaniza Hakemlere.bu Hakemler Oldukça Fener Kolay Kolay Maç Kaybetmez Kadiköyde.nese Görüldü Ki Beşiktaş Ruhuyla Oynadigi Zaman Herkesi Ezer Gecer.ah Su Hekemler Ahhhhhhhh...
  8. superkartal

Scoteer'cılar ÖREN'e

Edremit körfezinde oturanlar özellikle akcay ve edremitliler buyrun örene bekleriz
  9. superkartal

100cc altında motor arıyorum hangi markaları tavsiye edersiniz

Ben 100cc gecmemek kaydıyla her türlü motor çeşidinden motorlar arıyorum.Tavsiye ve görüşlerinizi yazarsanız memnun olurum.HERKESE İYİ BAYRAMLAR.
  10. superkartal

Abilerim konuyla ilgili olan varsa mondial 50TT nası motor bilgi verir misiniz?

mondial 50TT alcem de sizlere bi danısayım dedim