Stubbor_n kullanıcısının son içeriği

1. S

Suzuki Yetkili bayi işçiliği

Antalya harput
  2. S

Valla hocam motorun borcunu hafifleteyim, bi servis parasına full takım alıp gereken durumlarda kendim müdahale etmeyi planlıyorum. Japon olduğu için çok ta problem çıkartacağını sanmıyorum.
  3. S

Bugün motorumda önceki sahipleri tarafından takılmış arızalı ve gereksiz ışıklandırmaları sökülmesi için suzuki yetkili bayisine gittim . Sabah motoru verdim ve 3-4 saat sonra motorumun hazıe olduğunun haberini verdiler ve gittim. Çalışan arkaşlar çok ilgili ve nazik şekilde süreci vs...
  4. S

Bir günde 2 defa motoru yana yatırmak

Gün içinde birden fazla motor kullanıyorum, bazen scooter da ayaklık koyacak yer arıyorum sanırım motor değiştirmek de yanıltıyor. 1766702189 Durun daha yeni başladık bismillah
  5. S

Haklısınız, bisikletten öğrendiğimiz ile120- 180 kilo motora hakim olmak mümkün değil. Maddi durumum el verdiğinde yapacağım ilk görev olarak ekledim. 🙏 1766702016 Güncelleme : sağ elcik korumanın gidon içindeği sabitleme parçası adaya veda etti. Bantla sabitledim. Yarın lastikleri...
  6. S

Merhabalar foruma yeni katıldım. Yaklaşık 2 hafta önce aldığım motorumla fıtı fıtı geziyorum ama bugün orta sehpadan indirirken ağırlığı ayarlayamadığım için motorumu sağa yatırdım . Bir kaç saat önce de ön fren manetinin ayarını değiştridiğimden dolayı gidon dönükken fazla fren yapmamla motoru...