Stratovarius kullanıcısının son içeriği

1. Stratovarius

50cc Scooter kalkışta gelen ses

Merhaba 50cc scooterım var daha 700km de bugün motoru çalıştırdığımda kalkışta videodaki sesten biraz daha az şekilde aynı sesle karşılaştım, sizce sıkıntı nedir bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim ses sadece kalkışta geliyor ve kalkışta ufak bir titreme olmaya başladı hızlanınca ses...
  2. Stratovarius

200ns park ampulü

Merhaba abilerim kardeşlerim, geçen günlerde arkadaşıma 200ns motosiklet aldık park ampulünü değiştirmek istiyoruz ancak internette hangisi olduğuna dair bir bilgiye erişemedik, bu konuda yardımcı olursanız çok seviniriz
  3. Stratovarius

Cbr 250 rölanti bozukluğu

Merhaba sahibi olduğum cbr250 motorum ilk marşa bastıktan sonra normal 1500-2000 arasına çıkıp birden 1000devire inip tekrar 1500e çıkıyor nedeni ne olabilir sizce? Motor 3 çizgideyken marşa bastığımda sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  4. Stratovarius

Motor Değiştirme Suzuki GSX250R

Herkese iyi günler şuan kullanmakta olduğum ybr 125'imi satıp suzuki gsx250r almayı planlıyorum motor hakkında bilgisi olan varmı acaba? bir de koruma takozu grenajdan dolayı takılmıyormuş sanırım grenajı delip takma olasılığımız varmı?
  5. Stratovarius

Kaza sorunsalı

Öncelikle merhaba abilerim; Ben bugün motorla ufak bi kaza yaptım da daha yeni yeni tradiğe çıktığımdan dolayı ben mi yoksa karşıdaki sürücümü hatalı tam kara veremedim eğer bende ise hatamı düzeltmek istiyorum. olay şçöyle gelişti; Dümdüz tek şeritli yanda arabaların park ettiği bir yol, trafik...
  6. Stratovarius

Zinciri temizlemeden zincir yağı sürersem sıkıntı yaşarmıyım?

Arkadaşlar öncelikle merhaba Yamaha ybr 125 kullanıyorum geçen gün yamahadan zincir yağı aldım platinum yamalube önerdiler bende aldım ancak 75mlsi 21 lira biraz fazla geldi başka önerebileceğiniz bir marka varmı? Ve de zinciri temizlemek için şuan elimde malzeme yok temizlemeden zincir yağını...

Yeni mesajlar