Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar köyde yaşıyorum ve bu nedenle devamlı çamur dağ taş demeden motorsiklet kullanıyorum.Fakat artık motorum eskidi ve yeni bir motor almaya karar verdim ve cross alacağım.Tercihim tabiki Bir Japon markası olmasından yana verebileceğim fiyat ise 5.000 tl ye kadar çıkarım eğer temiz ve...
Arkadaşlar son günlerde bu gümrükten motosiklet alma fikri aklıma iyice yattı köyde yaşadığımdan dolayı plakasız her yere dağa bayıra acımadan kullanabileceğim ucuz yollu bir motosiklet almayı düşünüyorum.Fakat bu konuda hiç bir fikrim yok nasıl alabilirim nereden alabilirim ve bu...
Arkadaşlar Honda Xl 200 tipi motorsiklete sahibim ve kilometre göstergem çalışmıyor ve km saatinden memnun değilim ve değiştirmek istiyorum fakat km saatinin konulduğu alan kısıtlı.Bana önere bileceğiniz digital bir km saati var mıdır acaba ?
Arkadaşlar son 3 yıldır honda xl 200 kullanıyorum ve motorumdan çok memnunum.Fakat şöyle bir sorun oldu motorumun 1-2 ve 3. vitesleri çok seri 4. vites de idare eder fakat 5. vitese çekince motor boğuluyor ne yapmamı önerirsiniz arka dişliyi büyüt diyenler oldu ?
Not:Görüşlerinizin hepsi benim...