StoneOfDeath kullanıcısının son içeriği

1. StoneOfDeath

Kawasaki ER-5 /Suzuki GS500

Biraz fazla kafanızı sısırdım bu gunlerde dun cbf dedım bugun boyle dıyorum ama cbfden kuzeninim acıklamaları yuzunden sogudum acıkcası son artık 2model var ER-5 GS-500 2001+ modeller er-5 Gs500 er-5ın fazla yaktıgını bılıyorum ama yakıt problem degıl gercekten ama fren problemı varmıs dıye...
  2. StoneOfDeath

Kazalı Ybr

Arkadaşlar kazalı olur hasarlı olur bı ybr arıyorum bılen yada tanıdıgı olan varsa haber verırse tesekkurler
  3. StoneOfDeath

Cbf 250 / cbx 250

Motor değiştirmenın vakti geldi diye dusunuyorum artık :) Cbf 250 ve CBX 250 twister arasındakı farklar nedır veya sızce hangısını tercıh etmeliyim yada şöyle bir taraftan bakarsan bu motorları tavsiye edermisiniz ?
  4. StoneOfDeath

Sinanoba / Mimaroba / Mimarsinan MT

Arkadaşlar bu civarda oturanlar varsa irtibata gecelım bulusma olur hepberaber bır bulusmaya gıtmek olur bırbırımızı tanıyalım... Ben sınanobada oturuyorum
  5. StoneOfDeath

Zenon

Arkadaşlar aranızda zenon satan yada zenon satan bırılerı varmı tandıgınız 2cı el olur farketmez bılgınız varsa yardımcı olursanız sevınırım
  6. StoneOfDeath

VN 750 Twin

Arkadaslar bır arkadasım var ılk defa motor sahıbı olucak sımdıye kadar bısıklet bıle kullanmamıs bır kısılıktır ılk motorunu vn 750 twin olarak aldı sızce kac gun yasar yada tavsıyelerınız varmıdır
  7. StoneOfDeath

Ruhsat Ceza Yardım...

Arkadaslar 20mayıs tarıhınde scooter motorumu yazlıktan bır kısıye satmıstım ruhsatı ustune alması ıcın 15gun muhted tanımıstım. Fakat kısı 25mayısta cevırmeye yakalanmıs ruhsat sahıbıne 300ytl ceza kesılmıstır. Yanı bana ruhsat sahıbı ben oldugum ıcın ceza bana kesılmıs bulunmakta. Sattıgım...
  8. StoneOfDeath

Ruhsat Ceza Yardım...

Arkadaslar 20mayıs tarıhınde scooter motorumu yazlıktan bır kısıye satmıstım ruhsatı ustune alması ıcın 15gun muhted tanımıstım. Fakat kısı 25mayısta cevırmeye yakalanmıs ruhsat sahıbıne 300ytl ceza kesılmıstır. Yanı bana ruhsat sahıbı ben oldugum ıcın ceza bana kesılmıs bulunmakta. Sattıgım...
  9. StoneOfDeath

Performance Egzoz...

Arkadaslar ne zamandır arastırıyorum bazı sıtelerde ama adam akıllı bır sey bulamadım KANUNI RACER 200 motorum var ve egzoz almak ıstıyorum 2adet tiger dusunuyorum suanda eger bıldıgınız sıte yada egzoz tavsıyelerınız varsa benım ıcın cok ıyı olur bu arada o motora para harcama - motor parası...
  10. StoneOfDeath

Ledli Egsoz Ucları...

SİZCE BU EGZOSLAR NASILDIR SAGLIKLIMIDIR CABUK GIDERMI LEDLER YADA KULLANAN VARMI YORUMLARINIZI ALMAK ISTEDIM http://www.hepsiburada.com/led-neon-paslanmaz-egzos-nikelaji-221523/productDetails.aspx?categoryid=26051&productid=otm221523#tablnk...
  11. StoneOfDeath

İlk Kazam...

ARKDASLAR BENDE KAZA KERVANINA GIRIS YAPTIM AMA HIZLI BIR SEKILDE OLDU SOL BACAK , 5PARMAGIN HEPSININ KEMIKLER KIRILDI VE DOKU ZEDELENMESI AYAGIM 3-4HAFTA ALCIDA KALICAKMIS OLAY İSE bduzunde oldu ben sag serıtten gıdıodum emnıyet serıdınde ÖKÜZ sagIMDa gıdıyodu sınyalımı werdım saga gırıcektım...
  12. StoneOfDeath

Hacerim 2

HACERI ALALI 2-3GUN OLDU YANI ELIME GECELI KAFAMIN YATMADIGI 2-3SEY VARDI ONLARI GERCEKLESTIRDIM YORUMLARINIZI BEKLIYORUM (: Eski Hali.... Bandrol Değişti Ve Karakterler Kalınlaştı.... Buda Lekeleri Temızlendıkten Sonra.... İlk Aldıgımda Depo Buda Depo Padlı Buda Orjinal Jantlar...
  13. StoneOfDeath

Hacerime Kavustum :)

ARKADAŞLAR HEPINIZE IYI SURUSLER SONUNDA KANUNI RACER(HACER) İME KAVUSTUM BUGUN GELICEK SUGUN GELICEK PARA DENKLESTI DENKLESMEDI OYDU BUYDU ZART ZURT DERKEN DÜN YAPILMIS BIR SUPRIZLE ELIME GECTI BIRAZ ZORLANDIM HIC VITESLI KULLANMADIGIMDAN DOLAYI AMA 30DK ICINDE HEPSI BITTI INS ALLAH HERKEZE...
  14. StoneOfDeath

Kazalı / Pert Motor Aranıyor...

Arkadaşlar Kazalı Yada Pert Motor Lazım Elınde Olan Yada Bıldıgı Olan Varsa Benle Paylasabılır Cbr125 Ybr125 Cbf150 Racer200 Ve Diger Vitesli Modeller Scooter Aramıyorum Cbr600 Falanda Olur Bılgısı Olan Paylasırsa Sevınırım...
  15. StoneOfDeath

Motor Ekipmanları

ARKADAŞLAR ONCELIKLE HEPINIZE KAZASIZ SURUSLER BEN KANUNI RACER 200 ALDIM VE BIRAZ EKIPMANA IHTIYACIM VAR ARASTIRMALARIM SONUCU BUNLARI BULDUM. AMA SUNUDA BELIRTIM BI MONTA VEREBILECEK 500MILYONUM BI ELDIVENE VEREBILECEK 200MILYONUM YOK SIMDILIK BUNLARLA YETINICEZ BU URUNLERI KULLANDIYSANIZ YADA...