stilll kullanıcısının son içeriği

1. S

ONGUARD kilit mi MEGGİ mi

arkadaşlar merhaba onguard zincir kilit ile meggi, abus vs çok fiyat farkı var. 2 gündür kafam yoruldu kilitlere bakmaktn bir de tecrübeli kardeşlerimizin ve abilerimizin fikirlerini almak istedim. (KOVIX disk kilidi aldım bunu zincirle destekleyecegim)...
  2. S

Egzoz konusu

merhabalar, ilk motosikletim olacak inş. daha çok trafikte fark edilmek amacıyla susturuculu bir şekilde egzoz taktırmak istiyorum. son zamanlarda forumda cezayla ilgili bilgi okuyorum. istanbul' da yaşıyorum. susturuculu olsa dahi ceza yazılıyor mu ? teşekkürler...
  3. S

Prag' dan motosiklet ekipmanı nereden alınır

merhabalar bildiğiniz gibi motosiklet ekipmanı fiyatları türkiye de çok pahalı. bir arkadaşım 2 günlüğüne Prag a gidecek. internetten baktığımda motosiklet ekipmanı satan bir mağaza bulamadım. sizin tecrübeniz var mıdır bu konuda ? nereden aldırabilirim ? teşekkürler
  4. S

ekipman seçimim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz

arkadaşlar , yıllardır hevesimi gerçekleştirip ben de aranıza katılacağım kısmetse ( yamaha mt 25 ile) ekipman seçimimi şu şekilde yaptım. abarttığım ya da eksik kaldığım varsa ya da daha iyi bir öneriniz olursa lütfen öneride bulunur musunuz. yeterince bilgim yok. ekipmanımı motoin.de...

Yeni mesajlar