sshad33 kullanıcısının son içeriği

1. S

Rölanti Ayarı Motorun Stop etmesi

Merhaba , motorum mondial 150 sentor motorun sorunu ne anlayamadım motor biraz bekleyince bazen ilk seferde genelde motor sıcakken kalkerken stop ediyor motoru park ediyorum işimi halledip geri dönüyorum gaz verince direk stop ediyor motorla yavaşlamaya korkar hale geldim özellikle trafiğe bu...
  2. S

Zorunlu Trafik Sigortası Yapmadan Satış Yapabilirmiyim

Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce motor aldım ve zorunlu trafik sigortası 1600 lira istediler bu yüzden satıyorum ama geçici ruhsat 15 gün süresi kaldı bu süre bittikten sonra evime ruhsat kargolanırmı ve o ruhsatla sigorta yapmadan satış yapabilirmiyim teşekkürler.
  3. S

Mondial 150 Sentor Siyah Chopper

Merhaba, motor sıfır kadar temizdir görünüş bakımından çok dikkat çekicidir alıcısını üzmez memnun kalacağınız bir makina Borcu harcı kazası muayene derdi yok satışı hemen verilir. 2015/8 AY TRAFİĞE ÇIKIŞLIDIR. 2 ADET YANLARDAN ÇANTASI VARDIR. model yılı : 2014 trafiğe çıkış: 2015/8 ay km:6150...
  4. S

Akü mü bitti Marş mı bozuldu

Merhaba arkadaşlar motorum mondial 150 sentor dün gece motor sürerken stop etti ve tekrar çalıştırmaya çalışınca marş basmadı sadece marş değil motor vites göstergesi benzin göstergesi bile gitti ilk başta akü bitti sandım ayak marşıyla çalıştırdım ve lambalar felan yandı ama marş basmıyor vites...
  5. S

Bir hevesle motora başladım kursağımda kaldı

Merhaba , motora bayadır hevesim vardı sonunda parayı denkleştirip 150 mondial sentor aldım ve bugün sigorta yapmak istediğimde karşıma 1600 lira gibi bir para çıktı :)) 3000 liralık motora 1600 lira sigorta parası istiyorlar resmen saçmalık son günlerde bu konu gündemde indirim gelecek felan...
  6. S

Motorsikletimi Çalmaya mı çalışmışlar ACİL LÜTFEN

Merhaba arkadaşlar bugün saat 16.00 civarı motorumu park ettim ve kırmızı yeri stop ettirdim jikle kapalıydı saat 23.00 gibi tekrar motorun başına geldiğimde ayak marşı açıktı ve jikle yarıdaydı motoru acaba çalmayamı çalışmışlar yoksa birisimi kurcalamış bu arada farıda açmış çalıştırırken far...