Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Kanuni Terry için karda kışta kaymayı en aza indirgeyecek lastik arıyorum. Hatta mümkünse lastikleri eşitlemek istiyorum(ebatları). Çünkü dönüşlerde bir 8 çizme konusu hakim. Ön lastik : 2,75/18 Tube Arka lastik : 110/90-16 Tubeless. İlgi için teşekkürler. İyi sürüşler.
Selamün aleyküm arkadaşlar. Ben yaklaşık 1 ay önce Kanuni Terry aldım ve görebildiğim maksimum hız 110km/h. Sahibinden de görmüştüm Breton S'i adam 200'lük hale getirmiş. Benmim böyle bir şey yapmam mümkün mü ? Mümkünse nasıl yapabilirim. Teşekkürler. Keyifli sürüşler.
Selamün aleyküm arkadaşlar. Ben 17 yaşında öğrenciyim. 3 Yıldır motor kullanmaktayım vitessiz. Ehliyeti aldım ve yaklaşık 2 haftadır motorsiklet araştırıyorum kendime. Supermotolar çok hoşuma gitti açıkcası. Ama uygun bir super moto arıyorum. Fiyatı maksimum 2500TL olan. Boyum 1.80 civarı...