srknsnyz kullanıcısının son içeriği

1. S

Çanta Demiri Yapımı - CF MOTO 450sr

Çanta demiri degil de soft cantalar tercihim olur, fort gtnin belirli bir urunu var midir tavsiye edeceginiz
  2. S

Çanta Demiri Yapımı - CF MOTO 450sr

Selamlar herkese, 450SR ile uzun tura cikmayi planliyorum geze geze.. istanbul-antalya-istanbul seklinde, topcase gibi degil de soft canta tavsiyeniz ne olur acaba, tek cikacagim tura, arka seleye yerlestirecegim.. daha once rahmetli altin elbiseli adam benzer bir urun tavsiye etmisti videosunda...
  3. S

ilk kaza ve sonrası

selamlar ilk kazamı yaşadım, anlatayım :) motosiklet kuba kee 100 pazar günü evime yakın olduğu için istanbul/aydos tepesine çıkayım dedim, bindim motora. Normal patika yoldan çıktım araçların da çıkabildiği, motorun performansı gayet iyiydi.. keçi gibi her yere gidiyor. Neyse çay çorba...
  4. S

fikir alış verişi.

arkadaşlar selamlar, daha önce altta ki linkte kısa bilgi vermiştim kendimle alakalı http://www.motosiklet.net/forum/kasklar/169614-kask-tavsiye-ve-onerileriniz.html hatırlatmak için; ekipmanım kask AGV K5 (memnunum fakat buğu yapıyor) sonraki hedefim arai rx 7v RC Mont Dainese super...
  5. S

kask tavsiye ve önerileriniz

herkese merhaba, yorum yazmadığım için tanımaz beni kimse burada, dışarıdan takip ediyorum genelde :) kendimi tanıtmış olayım hem de açtığım ilk konuda; Serkan, yaş 34, ebatlar :) 171/70.. Kamu kurumunda çalışıyorum, SS ve ST tarzı motosikletler hoşuma gidiyor daha çok. Eğitimlere katılıp...