speedfırtına kullanıcısının son içeriği

1. S

artık vitesliye gecme zamanı geldi

as 150 te motorumu sattım ve artık vitesli diyorum bütcem kalite almaya müsait degil ama bizde düşük fiyatlarda en iyisini binmek isteriz su an aklımda kanuni mz var ama 2 zamanlı olmasundan düşündürüyor yani siz arkadaslar 4zamanlı 125cc vitesli bi motor mıu yoksa şu efsane mz mi bu mz ler...
  2. S

as 150 t motorumu sattım ve yenisini alcam sizce

arkadaslar daha az önce as 150 t motorumu sattım ve su an vitesli bi şey almak istiyorum bütcem 1000 1500 ytl arası fazla pahalı alamıyorum bu kadar bende isterim honda yamaha falan binmek ikinci el ya da EN FAZLA 200O ytl ye kadar ne önerirsiniz naked crusir race olamaz zaten o fiyata bi de...
  3. S

kim satıyor bunları

arkadaslar bu bu cbr 125 e benziyen motorlar celik ramzey he bi de sky jet diye bi sey var yuan kuba falan kim satıyor bunları hem bunların içinde hangiler i daha iyi acaba:silent::silent:
  4. S

alacagım ama hangisi

arkadaslar su üç motordan birini alacagım ybr kanuni seyhan 150 mondial 125 kt en iyisi ybr ama pahalı gelecek ama arkadaslar bunların 2.ci elleri ne kadar sıfır alamıyorum 2.el temiz bi sey almayı düşünüyorum nası yakarlar kılometre basına saglamlıkları hızları nası yani bu motorlar fiyatları...
  5. S

karanlık gecelerime ısık lütfen

arkadaslar 125 veya 150 cc arası az yakan ne önerirsiniz ama cin olacak mecbur ötekilere gücüm yetmiyor hem 125 cc bi motor ya da 150cc bi motor kilometrede kac bin yakar hem bi de rahat bi şey almak istiyorum uzun yol da yormuyacakboyum 1.80 ona göre arkadaslar bi de altımız da sırıtmasın...
  6. S

sizce ne almalıyım

selam arkadaslar ben arınıda yeniyim benim adım süleyman merhaba ben yeni motor almak istiyorum cbr ve ybr cin mallarından hangikerini gecebilir mesala kanuni seyhan 150 yi kanuni vindy 125 celik crovnxy 150 racer 200 mondial 125 kt yi asya 150t mondial 150kn 250mct tiger 250 yi su...
  7. S

sizce ne almlayım

selam arkadaslar ben aranızda yeniyim ve bu ilk mesajım denizliden yazıyorum ben motor almak istiyorum ama su ybr 125 lik motor cin mallarından hangilerini gecer ve cekişi kuvvetlidir kanuni viny 125 seyhan 150 mondial 125 kt mondial 150 celik xy crovn 150 150 hs kanuni racer 200 tamam...

Yeni mesajlar