speakers2 kullanıcısının son içeriği

1. S

Motosiklet konusunda Aileyi ikna etme çabaları

Merhaba arkadaşlar Ben bir kaç konu açmıştım hatırlarsanız motor hakkında fakat yeni problemler doğuyor sürekli. Şimdi ki sorunum da şu Abi her şey tamam babamı öğrenci olduğumdan dolayı krediye de ikna ettim tamam bu defa da diyor ki Vitesli motor ölüm makinesi ben çocuğumdan vazgeçmedim git...
  2. S

Kefilsiz Krediyle Motosiklet almak ?

Merhaba arkadaşlar. İNG bankın kefilsiz kredisine başvurup CF MOTO 400 NK modelini almayı planlıyorum fakat daha önce hiç böyle bir şey yapmadım. Neler olur neler biter nasıl olur. Tecrübesi olan arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum lütfen beni biraz aydınlatırmısınız.
  3. S

Hasarlı CBR 250 Alınır mı ?

Arkadaşlar iyi akşamlar. Yaşadığım şehirde ki bir kişi önden kazalı 8200 KM de 2015 Model CBR 250 satıyor. Ekspertiz raporuna göre 8200 TL hasar kaydı mevcut. Satan kişinin dediğine göre ön Jant, ön Amortisör, Radyatör ve kafa demiri sıkıntılı. Arka tarafta bir sorun yok. Farlar ve...
  4. S

Aydınlanmak istiyorum.

Merhabalar. Bugun bir x marka araç bana yandan çarptı ve kaza tutanaği tuttu polis polis 2000 TL hasar kaydı dedi adam %100 suçlu bulundu bana bi kaza sıra no verdiler şimdi neler olacak hic bilgim yok ilk kazam yardımcı olurmusunuz. Motoru tamirden ziyade perte cikarttirmak istiyorum.
  5. S

Yzf R125 mi Cbr125 mi ?

Merhaba Abiler,Ablalar ve yaşıt kardeşlerim. Öncelikle aranızda yeniyim. Adım Emre 18 yaşındayım bursada yaşıyorum. Yaklaşık senedir Motor kullanıyordum 3 sene trafiğe kapalı alanda ehliyetsiz son 1 senedir Ehliyetli Trafikte kullanıyorum ve Ehliyeti Aldıktan Sonra Trafiğe Scooterle Çıktım...

Yeni mesajlar