sophora kullanıcısının son içeriği

1. S

Teknik Servis Yavsiye

Merhaba, İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye çevrelerinde güvenilir ve soyguncu olmayan teknik servis yavsiyesi olanlardan yardım rica ediyorum.Tamircim vardı kapanmış.Bir tanesine de fren diskini değiştirdim kısa bir süre.Buraya da yazmıştım fren fırladı diskten.Belli ki sıkmamış vidaları.Ki bu...
  2. S

İlk Kaza

İlk kazam, motoru aldıktan yaklaşık bir hafta sonra oldu.Güneşli bir hava olmasına rağmen, bir yerden dönmem gerekiyordu ve orası da ıslakmış.Dolayısıyla Regal Raptor'un fabrikasyon lastikleriyle fren yaptığım anda yere yapıştım.Ders çıkarmamışım besbelli ki.Uzunca bir süre sonra (Gerçi düğün...
  3. S

Herkese Merhaba

Herkese merhaba, İlk motorumu aldığımda ordan burdan öğrendim bazı bilgileri.Sürmeyi de kendim öğrendim açıkçası.Ama şimdi sorumluluğum var.Erkek kardeşim de bir motorcu adayı.Hem ona en doğru bilgileri vermek hem de kendim için yeni bilgiler ve paylaşımlarda bulunmak adına üye oldum.Umarım...
  4. S

Ön Fren Sorunu

Merhaba.Bu sabah otobanda giderken bir tıkurtı geldi.Taştır dedim geçtim.Ancak baya da bir hızlıyken sıktığımda ön fren yoktu.Zor durdum.Arka frenim tutmuyormuş fazla.Baktığımda ön fren kısmının komple kırıldığını ve hortumun ucunda sallandığını görüyorum.Pratik bir yardımı olabilecek olan var...