Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya ben satilmiyor diye Takas yapalım üstüne nakit vereyim diyorum. Karşı taraf bakiyo en ucuzunu buluyor fiyat olarak Bu paradan sayarım kabulsen gel diyor
1774474717
Hocam fotoğraflara şimdi baktım da ön cam orijinal mi ? Ön cam yüzünden çok çektim
Zaten satamayacagim gibi görünüyor. Sorunu yok Parcalana kadar yaptırır yaptırır binerim.
Uzun ön cam taktırdım çok rüzgar tutuyor bu sefer gücü yetmiyor gibi geliyo
Merhaba,
2023 model Dominar 400 motorum var. Kendi zevkime göre çeşitli aksesuarlar ekleyerek kullanıyorum.
Şu ana kadar 30.000 km’ye ulaştı ve herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak artık CC yükseltmek istediğim için motoru değiştirmeyi düşünüyorum.
Motoru olduğu gibi ilana koydum fakat...
23 Nisan Mahallesi'nde beymoto var. Eşyaları kaliteli ama fiyat ona göre yüksek.
Ozlucede motohawk var nakit alımlarda indirim yapıyor.
Demirtaş'ta gpkompozit var.
Kent meydanında ışıklar moto var en ucuz malzeme burada ama kalite de ona göre
Motorsiklet vizorü dışına sıkıyorum. İnternetten en çok satan ürünü aldım. Çok aramadım yani
1766482246
Bir parmak açınca yağmurlu havada gözlük bu sefer yağmur oluyor daha büyük sorun ama
Merhabalar
Kışın yağmurda soğukta kask vizorü buğu oluyor diye pinlock aldım. Yağmur suyu itici aldım kaskta sorun yok ama gözlüğüm için çözüm bulamıyorum. Vizorü kapattigim zaman gözlüğüm buğulaniyor.
Buna çözüm olarak ne kullaniyorsunuz
Abi izmirdeym diyorsun. Çık urlaya git. Çık kaynaklara git. Çık Çiçekli köye git. Ya en kötü çık sahilden konaktan istinyeye git .....
1766436041
Vaktim varsa Bursa'dan İstanbul'a gitmek için Kocaelinden Körfezi dönüyorum ben bazen.... Maksat motor sürmek olsun