SonyaDor113 kullanıcısının son içeriği

1. SonyaDor113

İnterkom Önerisi

Hangisi iyi bilmiyorum ama kn2250 alma Pişman oldum :d
  2. SonyaDor113

Motoru satmalı mı Binmeye devam mı etmeli

Hissiyat olarak değil aslında. Çok rahat 120 130 gören motor şimdi 120 de bayılıyor gibi geliyor ama belki başka bir sorunu da olabilir bilmiyorum
  3. SonyaDor113

Aldığımda buraya yeni motor diye konu açarım :D
  4. SonyaDor113

Tracer 7 bakıyorum aslinda 1774506105 Benim orjinal cama göre uzun geldi de Ondan sordum
  5. SonyaDor113

Ya ben satilmiyor diye Takas yapalım üstüne nakit vereyim diyorum. Karşı taraf bakiyo en ucuzunu buluyor fiyat olarak Bu paradan sayarım kabulsen gel diyor 1774474717 Hocam fotoğraflara şimdi baktım da ön cam orijinal mi ? Ön cam yüzünden çok çektim
  6. SonyaDor113

Zaten satamayacagim gibi görünüyor. Sorunu yok Parcalana kadar yaptırır yaptırır binerim. Uzun ön cam taktırdım çok rüzgar tutuyor bu sefer gücü yetmiyor gibi geliyo
  7. SonyaDor113

185 yazmıştım. Şuan ilanda zaten. Birisi bahsettigin ilanı attı bana. Bak daha ucuzu var diyor.
  8. SonyaDor113

Merhaba, 2023 model Dominar 400 motorum var. Kendi zevkime göre çeşitli aksesuarlar ekleyerek kullanıyorum. Şu ana kadar 30.000 km’ye ulaştı ve herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak artık CC yükseltmek istediğim için motoru değiştirmeyi düşünüyorum. Motoru olduğu gibi ilana koydum fakat...
  9. SonyaDor113

Bursa'da motosiklet ekipmanları satan büyük mekanlar

23 Nisan Mahallesi'nde beymoto var. Eşyaları kaliteli ama fiyat ona göre yüksek. Ozlucede motohawk var nakit alımlarda indirim yapıyor. Demirtaş'ta gpkompozit var. Kent meydanında ışıklar moto var en ucuz malzeme burada ama kalite de ona göre
  10. SonyaDor113

Kışın kask buğu sorunu

Ben önümü görmüyorum. Öndeki arabanin tekerinden gelen sular özellikle....
  11. SonyaDor113

Kışın kask buğu sorunu

Motorsiklet vizorü dışına sıkıyorum. İnternetten en çok satan ürünü aldım. Çok aramadım yani 1766482246 Bir parmak açınca yağmurlu havada gözlük bu sefer yağmur oluyor daha büyük sorun ama
  12. SonyaDor113

Kışın kask buğu sorunu

Merhabalar Kışın yağmurda soğukta kask vizorü buğu oluyor diye pinlock aldım. Yağmur suyu itici aldım kaskta sorun yok ama gözlüğüm için çözüm bulamıyorum. Vizorü kapattigim zaman gözlüğüm buğulaniyor. Buna çözüm olarak ne kullaniyorsunuz
  13. SonyaDor113

motoru aldıkta nereye gidicez?

Abi izmirdeym diyorsun. Çık urlaya git. Çık kaynaklara git. Çık Çiçekli köye git. Ya en kötü çık sahilden konaktan istinyeye git ..... 1766436041 Vaktim varsa Bursa'dan İstanbul'a gitmek için Kocaelinden Körfezi dönüyorum ben bazen.... Maksat motor sürmek olsun
  14. SonyaDor113

Egzozu Delmenin Bedelini Ağır Ödedim

Yok sadece bir radardan 5bin TL yedim geçen hafta... Arkadaş baya anlatmis merak ettim
  15. SonyaDor113

Egzozu Delmenin Bedelini Ağır Ödedim

Durmamaktan ne kadar ceza yedin hangi maddelerden ne kadar