SonerOZGER kullanıcısının son içeriği

1. S

Napıyon dayı? Napıyosun ya!

Not : Kesinlikle hakaret söz konusu değildir. İnsanlar dalgın olabiliyor. Önemli olan üslup, adaptır.
  2. S

Pulsar Egzoz Sökmek - Yardım

Öncelikle hayırlı geceler değerli motosiklet.net forumu sakinleri, Trafikte fark edilebilmek gerekçesiyle motoruma (Pulsar 200NS) kör tapa uygulamak istedim. Fakat Bursa'da Küçük Sanayide onca egzozcuya gitmeme rağmen 1 kişi dahi olumlu yanıt vermeyip, ben yapamam ben yapmam tarzı cevaplar...
  3. S

Kamera ve İntercom Tek Mikrofon

Merhabalar, Öncelikle seviyeli bir kanal açma , motovlog veya her ne denirse isteğim var. (Hatasız insan olmaz. Hatalar esnasında atar yok üslup devreye girdiği sürece her muhabbete de varım.) Uzun lafın kısası, kameramın gelmesini bekliyorum (Eken H9)sonrasında turlara katılma, gezme...
  4. S

Bursa motosiklet çalışmak için boş alan

Selamun aleyküm, öncelikle hem kendimi tanıtayım sonrasında üstadlardan bir yardım rica edeyim :) Adım Soner 20 yaşındayım. Bursalıyım, Bursa'da Uludağ Üniversitesinde Bilgisayar Programcılığı okuyorum. Haziranın ortasında Finallerle çakışmayacak şekilde ehliyet sınavına gireceğim fakat şöyle...
  5. S

Merhaba Bursa'da motosiklet çalışmak için boş alan

Selamun aleyküm, öncelikle hem kendimi tanıtayım sonrasında üstadlardan bir yardım rica edeyim :) Adım Soner 20 yaşındayım. Bursalıyım, Bursa'da Uludağ Üniversitesinde Bilgisayar Programcılığı okuyorum. Haziranın ortasında Finallerle çakışmayacak şekilde ehliyet sınavına gireceğim fakat şöyle...

Yeni mesajlar