Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle rakiplerine binmedim hiç. Tam bir kıyaslama yapma durumum yok o yüzden. Yaptığım araştırmalarda 8s hakkında 2 ana eleştiri vardı: Biraz daha ağır olması sebebiyle daha az heyecan verici, gidon dönüş açısının az olması. Dönüş açısına alışılıyor ona göre sürüyorum. Belki diğerlerininki...
Yazın gelmesiyle daha ince montla ve sırt çantası olmadan sürdüm. Deneme fırsatım da oldu. Aerodinaminin olsa olsa hızımı 5-10 km yavaşlatacağını düşünürdüm oysa dediğiniz gibi dengeyi bozan oymuş. Kıyafetlerdeymiş sorun şimdi düzeldi. Sağolun (y)
Tüm yazdıklarına katılıyorum. Yalnız ön tekerin sekmesi sorununu yaşamadım. Bir de kronik midir bilmem ön disk yamuldu. Sevdiğim yanı çoktu yaklaşık 10 000 km kullandım. Beni rahatsız eden bir huyu: gazı ne kadar hassas ayarlamaya çalışsam da asla pürüzsüz geçmemesiydi. Ya açık ya kapalı. Hatta...
Tek A koruması var o düşündürüyor biraz. Madem yazın mont giyip terlicem bari koruması yüksek olsun gibisinden ama açık rekli başka bulamadım galiba bunu alıcam. Yabancılar yorumlarda açık grisi çok kir gösteriyor diyordu o konuda şikayetin var mı hocam
Anladım şu vidyodaki gibi bir şeyi kastediyorsun.
Benim de anlayamadığım yazlık fileli montları neden siyah yaparlar. Beyaz olanlarının bile sırt, omuz koltukaltı gibi en çok ısınacak yerlerlerini simsiyah yapıyorlar iyice güneşi soğursun diye? Bembeyaz olursa çabuk kirlenir evet ama ortası...
Hiç iki kişi binmedim bunu aldığımdan beri. Gidonu gevşek bırakmayı denedim hata özellikle dikkat ettim o sebepten değildir. Zincir gerginliğine bakayım aldığımdan beri bir defa bakmıştım üztüne bin km geçti en az. Motor yeni olduğu için ön takımda vb. sorun olacağını sanmıyorum zaten o hızlara...
Ara ara kontrol ederim lastiği o yüzden zannetmiyorum ama yine bakarım hocam. Bu motorla henüz 2500 km oldu yukarıda denildiği gibi alışmayla alakalı galiba. Aerodinaminin öneminden bahsedildi. Ben bol giyinirim biraz, etkisi olur mu bilmem ama farklı kıyafetlerle denicem iyice gidona eğilerek...