SoloMoto2006 kullanıcısının son içeriği

1. SoloMoto2006

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

Yukarıda benimde paylaştığım deneyimim Scooter'da gerçekleşti ki çok uzun yıllar içerisinde içinde SS 'lerin de dahil olduğu onlarca farklı motosiklet sahibi oldum ve hiçbirinde plaka düşmesi gibi bir durum yaşamamıştım. Plakanın düşme sebebi hakkında da hiç bir fikrim yok ve sadece kanuni yolu...
  2. SoloMoto2006

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

Çok yeni aynı sebepten bende değiştirmek zorunda kaldım. APP bana da söylendi aklıma yatmadı, arkadaşların söylediği sebeplerden ötürü. Önce en yakın karakola gidip düşüp kaybolduğunu beyan ediyorsunuz orada yapılan işlemlerden hemen bir notere gitmem söylendi. Noter'de yeni ruhsat ve plaka...
  3. SoloMoto2006

Via Libre

Değerli iki teker sevdalısı arkadaşlarım, Bugün tesadüfen izlediğim ve samimi olarak beni gerçekten etkileyen aşağıdaki videoyu sizlerle paylaşmak istedim. https://youtu.be/FIQcSuEV9tU Iyi seyirler.
  4. SoloMoto2006

YouTube Kayıtlarım

Değerli motosiklet sevdalısı arkadaşlarım, Pandemide uzun süredir evden çalışmakta olduğumdan ötürü bir miktar boş vakit kazandım ve bunu da yaptığım az sayıda gezi çekimlerini editlemeye harcadım. YouTube'da bunların bazılarını yayınladım. Vlogger vs olmak gibi bir amacım yok. Eğer vaktiniz...
  5. SoloMoto2006

Eyvah. Motorumu yan yatırdım :)

Saygıdeğer motosiklet kullanıcısı arkadaşlarım; 12 yıl öncesinde bıraktığım 5 yıllık deneyimimde o vakitte kullandığım 4 farklı motosikletten sonra 6 ay önce tekrar 2 teker dünyasına döndüm. İlk tecrübelerimden ta ki geçen hafta Cumartesi gününe kadar motorun üzerindeyken olduğu yerde motoruyla...
  6. SoloMoto2006

Otomobilin motosiklete arkadan çarptığı kaza, araç kamerasında

Bursa'da otomobilin arkadan çarpması neticesi motosikletin üzerinden düşüp başka bir aracın altında kalmaktan kıl payı kurtulan motosiklet sürücüsünün zor anları kameraya yansıdı. Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Ankara yolunda meydana geldi. Ankara yönüne seyreden bir motosiklet sürücüsü, aynı...

Yeni mesajlar