Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba dostlar…
Motora yeni başlayan bir kardeşiniz olarak;
2023 Hyosung QH250 motorum var. Ekipman olarak mont eksiğim kaldı. Deri ceket istiyorum önerilerinizi alternatifli bir şekilde yazarsanız mutlu olurum. (Bütçe: 5.000-10.000TL)
Güncelleme: 2023 model Hyosung QH 250 marka 2000 km de motorumu aldım.
Şimdi ehliyete yazıldım. Bir okul bahçesinde arkadaşlarım öğretiyor şu an keyifli gibi. Uzun süredir kullanan dostlarım çok beğendiler zaman gösterecek.
Yeni çıkan Hyosung QH 250 modeli alacağım sanırım ikinci el. uygun fiyatlı buldum. umarım iyi olur
1749988675
Sanırım Hyosunq QH 250 alacağım bu hafta ikinci el temiz görünen buldum. 2000 km de. biraz öğrenip pişmek amacındayım daha sonrasında intruderlar çok hoşuma gidiyor :)
Hocam fiyatlar tuzlu gibi biraz tipi çok hoş
1749072048
Hocam tipi biraz naked gibi görünüyor. Tipi çok hoşuma gitmedi
1749072085
Hocam royal enfield çok geliyor kulağıma onları da şu an inceliyorum
1749072195
Hocam detaylı fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Çin 0 almaktansa sanki ikinci...
Selamlar
Hiç motorsiklet tecrübem yok. Ankara’da ikamet ediyorum. 32 yaşındayım ve özel sektör çalışanıyım. Haftasonları sürmek istiyorum. 300 bin tl bir bütçeye sahibim. Chopper/Cruiser tarzında 0 ya da 2. El önerilerinizi almak isterim.
(Not: Benda Rock 250 modelini beğenmiştim ama motorcu...