solomon23 kullanıcısının son içeriği

1. S

Chopper / Cruiser tipi motor için Deri Motorcu Montu Önerisi

Merhaba dostlar… Motora yeni başlayan bir kardeşiniz olarak; 2023 Hyosung QH250 motorum var. Ekipman olarak mont eksiğim kaldı. Deri ceket istiyorum önerilerinizi alternatifli bir şekilde yazarsanız mutlu olurum. (Bütçe: 5.000-10.000TL)
  2. S

Chopper/Cruiser öneri !!!

Güncelleme: 2023 model Hyosung QH 250 marka 2000 km de motorumu aldım. Şimdi ehliyete yazıldım. Bir okul bahçesinde arkadaşlarım öğretiyor şu an keyifli gibi. Uzun süredir kullanan dostlarım çok beğendiler zaman gösterecek.
  3. S

Yeni çıkan Hyosung QH 250 modeli alacağım sanırım ikinci el. uygun fiyatlı buldum. umarım iyi olur 1749988675 Sanırım Hyosunq QH 250 alacağım bu hafta ikinci el temiz görünen buldum. 2000 km de. biraz öğrenip pişmek amacındayım daha sonrasında intruderlar çok hoşuma gidiyor :)
  4. S

Hocam fiyatlar tuzlu gibi biraz tipi çok hoş 1749072048 Hocam tipi biraz naked gibi görünüyor. Tipi çok hoşuma gitmedi 1749072085 Hocam royal enfield çok geliyor kulağıma onları da şu an inceliyorum 1749072195 Hocam detaylı fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Çin 0 almaktansa sanki ikinci...
  5. S

Çok öneri aldım kafam karıştı iyice dostum benim de 🤣
  6. S

İnceleme şansım olmuştu fakat fiyat olarak biraz pahalı gibi Honda Shadow serileri çok dikkatimi çekiyor 2. elde
  7. S

Selamlar Hiç motorsiklet tecrübem yok. Ankara’da ikamet ediyorum. 32 yaşındayım ve özel sektör çalışanıyım. Haftasonları sürmek istiyorum. 300 bin tl bir bütçeye sahibim. Chopper/Cruiser tarzında 0 ya da 2. El önerilerinizi almak isterim. (Not: Benda Rock 250 modelini beğenmiştim ama motorcu...