Soguk_Mevsim kullanıcısının son içeriği

1. Soguk_Mevsim

e46 ve cbr 250 r ile ankara kuzey yıldızı vadisini gezdik :)

amatör bi çekim oldu gerçide arkadaşlar idare edin
  2. Soguk_Mevsim

bmw e46 ve cbr 250 r resim çalışmam vol 2

arkadaşlar aracımda var motorumda var ve kendimce bir resim çalışması yaptım ama nedense bi önceki konuda bazı insanlara bildiginiz bu durum BATMIŞ hiç sorun degil vol 2 devam siyah olanlar ve kırmızı bmw olan araçlar arkadaşlarıma ait beyaz olan e46 ve cbr 250 r bana ait çekim yaptıgımız...
  3. Soguk_Mevsim

motor montum sonunda çinden geldi 14 günde oldukça başarılı :)

arkadaşlar çok tedirginlik içinde kalarak sipariş vermiştim fakat oldukça kaliteli ve üst bir ürün parasının hakkını sonuna kadar veriyor dirsek omuz be bel korumalı
  4. Soguk_Mevsim

motosikletimi eve çıkartmam için yardım

arkadaşlar bir trafik kazası geçirdim 6 ay tedavi görücem bu sırada motosikletimi aşşagıda bırakmak istemiyorum aracımı eve çıkartabilmem için yardım istiyorum ufak bi miktar ücrette verebilirim harçlık tarzında ankara keçiören 3 kat çıkacak motor cbr250r :(
  5. Soguk_Mevsim

r25 lerin 3-5-7 binde satışa çıkmaları

arkadaşlar çok görüyorum daha 10 bin olmamış motorların hepsi satışta neredeyse ben bunun altında yüksek servis fiyatları /kronik sorunlar/kol gibi giren benzin nedenlerini görüyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ha bide tabiki 2. elleri sıfırdan pahalı oluyor nasıl oluyorsa oda ayrı bi...
  6. Soguk_Mevsim

çalıntı aracı 155 e bildirdim fakat !!!

arkadaşlar bugün mailime gelen bir ilan dikkatimi çekti honda cbr 250 r aracın evragı satışı plakası hiç birşeyi yok komple boyalı ve fiyatını 5500 tl yazmış şahış ilan için sahibinden.com u aradım durumu anlattım saolsunlar ilgileniyorlar muhtemelen kullanıcı sistemden uzaklaştırılacak fakat...
  7. Soguk_Mevsim

50 tl ye aksesuar nos yapımı

beyler güzel duruyor onu baştan diyim şimdi ilk önce internetten ufak bir yangın tüpü alıyorsunuz (30) tl sonra onu bir güzel zımparaya vurup kırmızı boyasını ve etiketlerini söküyoruz (2 tl ) tabiki kafasındaki tabansınıda söküyoruz ( gösterge paneli kalacak ) arkasından koyu mavi sprey...

Yeni mesajlar