snappy x kullanıcısının son içeriği

1. snappy x

Bugün biraz keyif yapalım SSli

dönsem 10 sene önceye ahh ah dert yok tasa yok okuldan gelip snapyye 5 liralık benzin at 40 km gez hayat ne güzelmiş
  2. snappy x

bunu daha önce hatırlatmıştın hacı aynı yorumu okuduğumu hatırlıyorum:unsure: 1777822961 nem biriktirdği an lambbasını yakmak lazım,ısı nemş uzaklaştırıyor ve odaya güzel bir hava katıyor
  3. snappy x

X MAX 250

beklentine bağlı... konu kilit üye ban
  4. snappy x

Motosiklet Hız Sınırlarının Güncellenmesi Talebi

Söz konusu talebiniz işleme alınmış olup kazasız belasız günler dileriz. -Cumhurbaşkanlığı başbakanlığı baş müsteşarlığı
  5. snappy x

hava serin ve yağmurlu olduğu için en iyi aktivite evde kafa dinlemek
  6. snappy x

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

abi sen düşük cc manyağı olmuşsun crypton ve wawe110i karşılaştırınca hangisi daha tatlı geliyor sürüşü? zaten yamaha da en son cub olarak bunu getirdi ve artık ülkeye japon cup ggelmiyor diye biliyorum
  7. snappy x

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

honda yetkililerine çağrıdır,200cc su suğutmalı abslı bir commuter getirin şu ülkeye kardeşim,yıllarca yağ yakan ve gitmeyen cbflere bindik biz evet komforluydu güzeldi ama honda yenilik yapmayarak kendi ayağına sıktı
  8. snappy x

Motosikletin yakıtını en çok hangi parça etkiler?

motora zevk için binin zevkk 2,5 yakan motora 2,0 yaktırsan ne yapacan halay mı çekecen yoksa başka bir şey mi??
  9. snappy x

Gene motorsuz kaldıK SSLİ

benim eski siyah snappy hala benim köyümde,yaslı dede hurda ve çöp topluyor tabi motorun kaportasını da dağıtmıs,ama motorun sesi ve rölenti sayması sanarsın rodajı yeni bitmisbeni her gördüünde dua ediyor allah razı olsun cok iyi motor diyor
  10. snappy x

motorumun debriyaj baskı balatası bitmiş mi

bilmiyorum görmeden bir şey diyemem telefonuma video at wp den ona göre cevap veririm,not: soru sormak 250tl
  11. snappy x

aga bi dk cbf segmentinde kral motor onu bi kenara koyalım ve cbf hakkında düzgün konuşalım 1777203423 tarzıma uymuyor ağabey benim sağına soluna anahtarlık ve sticker takacağım motor lazim
  12. snappy x

bakalım yaza bomba gibi gireceğiz kısmetse:cool:
  13. snappy x

Tamir hastası oldum galiba

ben bikere sırf merakıma gidonu komple söktüm,neyse gerisi geriye taktım ama o gidon gözüme hep yamuk geldi çok pişman oldum söktüğüme
  14. snappy x

yolun açık olsun evlat

Yeni mesajlar