Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bunu daha önce hatırlatmıştın hacı aynı yorumu okuduğumu hatırlıyorum:unsure:
1777822961
nem biriktirdği an lambbasını yakmak lazım,ısı nemş uzaklaştırıyor ve odaya güzel bir hava katıyor
abi sen düşük cc manyağı olmuşsun crypton ve wawe110i karşılaştırınca hangisi daha tatlı geliyor sürüşü? zaten yamaha da en son cub olarak bunu getirdi ve artık ülkeye japon cup ggelmiyor diye biliyorum
honda yetkililerine çağrıdır,200cc su suğutmalı abslı bir commuter getirin şu ülkeye kardeşim,yıllarca yağ yakan ve gitmeyen cbflere bindik biz evet komforluydu güzeldi ama honda yenilik yapmayarak kendi ayağına sıktı
benim eski siyah snappy hala benim köyümde,yaslı dede hurda ve çöp topluyor tabi motorun kaportasını da dağıtmıs,ama motorun sesi ve rölenti sayması sanarsın rodajı yeni bitmisbeni her gördüünde dua ediyor allah razı olsun cok iyi motor diyor
aga bi dk cbf segmentinde kral motor onu bi kenara koyalım ve cbf hakkında düzgün konuşalım
1777203423
tarzıma uymuyor ağabey benim sağına soluna anahtarlık ve sticker takacağım motor lazim