Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba önce ehliyet kurslarını araştır fiyatı uygun olana yazıl derslere mutlaka git gerekirse ekstra eğitim al bu arada bütçeye göre bir motor alıp otopark var ise orda yoksa en yakın kapalı pazar yeri vb. yerlerde varsa yanına bir arkadaş alıp (düşme çarpma vs. kaldırmada yardımcı olabilir)...
full ekipman ile sakin sakin çok vitesleri kurcalamadan ani frenlemelerden kaçınarak şehir içi hız dahilinde sürersin yeter ki acele etme dikkatli ol bu arada hayırlı olsun allah kaza bela vemesin
Merhaba ankara pursaklar saraydan kızılay tunus caddesine hergün işe git gelde 4 yıldır kullandığım 4 mevsim mont venom yazın iç astarlarını çıkarmama rağmen ağır oluşundan kaynaklı motomax indirimlerinden yazlık 4riders mont almıştım yazın çok rahat ettim resmen sürüş konforum arttı motorda...
evet bende de sym var satamadım ama sorunda yaşamadım 250 cc modellere bakıyorum sorunsuzluk yaşamayınca aklım sym ye kayıyor evet 160 170 bandıda temiz joyridelar var ama 2.el satışı olmayınca xmax forza ilanlarında buluyorum kendimi :)
kendinde racing var kapının önü ybr cbf paketçi motoru dolu 10 yıla yakındır giderim ara ara maxiscooter ve yüksek ccleride gördüm bi sormak lazım konum çok merkezi zaten deneyebilirsin.
şuana kadar 2 motorum oldu biri bekarken 150 ns çok güzel turlar yapmıştım onunla 2.side sym bu scooter ilede çok güzel yollar yaptım şuan forza var aklımda ama kronikleri duyunca bi soğudum 3 5 yaşında 250cc xmax oda olmadı yine en kötü sym joymax falan devam ederim diye düşünyorum bakalım...
moto garaj osman usta 1.tercihim 2.tercihim ruhi usta ona da sadece varyatör bakımına götürüyorum benim gördüğüm kadarıyla osman usta çözüm adamı aşırı yoğun olmasına rağmen işini düzgün yapıyor sym herkes bakmaz ruhi usta parçası yoksa getirme der genelde pcx bakar arada telefonla konuşurken...
evet kask gözükmüyor direk yerdeen alınan darbeyi o an hissetmedi demek ki
geçmiş olsun abi o zaman ya direk 112 yada bi yakını çağırıp motoru güvenli yere alıp sakince hastane yolunu tutmak lazım o zamanlar ilk düşmem olunca çok korkarak gitmiştim doktor biyandan polis bi yandan tonla soru...
2019 125 CC SYM JET 14 scooter için 2021 yılında satın aldım o tarihten bu yana ;
*1 sefer akü bitti akü alındı 1100 tl
*Bir çift lastik + ön balata 4000 tl montaj dahil
*Kayış+buji+baga değişti işçilik dahil 2500 tl
*1 kere arıza yaptı 2022 yılında egzantrik gergisisi 200 tl
*Yıllara göre...