Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikli olarak herkese selamun aleyküm diyorum. Arkadaşlar benim 2014 model yzf r 125im var keyfi olarak modifikasyon yapıyorum ve devamda edeceğim velasılkelam son hızı arttırmak için iridyum buji , hava filtresi ve ön dişli arttır diyorlar . Şimdi ben bunları yapacağım ama ne marka iyidir...
Öncelikle herkese merhabalar , bankaya borcu olduğu için kişi noter satışı veremiyor borcunu kapatıp öyle vermesi gerekiyor . Bu kişi borçlu olduğu halde aracına vekalet yani pay hakkı doğurabilir mi ? Ben bir araç alacağım inşallah anlattığım olay gibi... Araç polis yolu ile satış işlemi...
Selamun aleykum iyi akşamlar herkese , bir sorunum var motorsiklet alacağimda motorsiklet alacağım kişinin banka borcu varmış ve satış veremiyormus ben böyle bir vaka ile ilk defa karşılaşıyorum bana artısı eksisi ne olur yazar misiniz borç ödedikten sonra anında satış olur mu ? Fikirlerinize...
ACİL SAHİBİNDEN SATILIK MEGELLİ 250 R
GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR
MOTORUMDA HERHANGİ BİR DÜŞME VEYA KIRIK PARÇA VS YOKTUR(KAPALI GARAJDA MUHAFAZA EDİLİYOR)
SIFIR İLE FARKSIZ TEMİZ BİR ŞEKİLDE BAKIMINA ÖZEN GÖSTERMİŞİMDİR
ALAN KİŞİYE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
SATMAMIN TEK SEBEBİ ARKADAŞLAR İNŞALLAH...
SELAMUN ALEYKÜM, arkadaşlar konuya bakıp zahmet ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim
Arkadaşlar 10 gün önce megelli 250r sahibi oldum bende sizler gibi tereddüt içindeydim almak veya almamak konusunda ama hani bi tarafım al bi tarafım alma diyordu motoru görünce büyülendim . :))
Sonra...