smiles kullanıcısının son içeriği

1. S

Geçiş İzni Vermeyen Fil :)

Cennet gibi memlekette yaşıyoruz hala şikayet ediyoruz. Bakın elin motorcusunu filler kovalıyor :) http://sozcu.web.tv/video/gecis-izni-vermeyen-fil__uyfcrxdovfs
  2. S

Avrupai Yaklaşımlar

Madem toplumun genelinden farklı bir yaşam görüşümüz var, madem herkesin kara dediğine ak diyoruz, madem diğer insanların görmediği, görmek istemediği bazı sorunları görüp çözüm istiyoruz, biz de biraz yaklaşımımızı değiştirmeyi deneyelim ve bir şeyleri değiştirmek için çaba sarf edelim. Veya...
  3. S

Ankara - Düzce

Motorumla Ankara'dan Düzce'ye eski yoldan (E-5)gitmeyi planlıyorum. Motorcu arkadaşlar bu yolu kullanıyorlar mı? Nasıldır? Yoğun mudur? Çok uzun zamandır o yolu kullanmadığım için bilmiyorum; motor için tehlikeli bir durumu var mıdır? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
  4. S

Amerika'dan Kask

Selamlar, Amerika'dan bir arkadaşım aracılığı ile getirtmeyi düşünüyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. http://www.amazon.com/gp/product/B009WC5ZIY/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3D7I25CDHQNKH...
  5. S

Kask vizörüm mahvoldu :(

Bu sabah mecburen motorla işe gittim. Sıcaklık 4 dereceydi ve vizör sürekli buhar yapıyordu. Bir yerden kağıt havlu bulup içini sildiğim anda vizörün içi kabarmaya başladı. İş yerine geldikten sonra kolonya sıkıp temizlemek istedim ama bu kez yüzey tamamen kabardı. Sizce sebebi ne olabilir...
  6. S

hangi mont?

Merhabalar, Mont almadan önce sizlere bir danışmak istedim. Bütçem belli... Yağışlı ve çok soğuk havalarda motor kullanma niyetim yok ama kuru havalarda sabah işe giderken baya soğuk oluyor. Kullanılan malzeme, güveninirlik, fiyat vb... sizce hangisi...
  7. S

Aprilia anahtarlık?

Merhabalar Aprilia logolu veya yazılı anahtarlık nereden bulabilirim acaba? İtalyanca arama yapınca ebay de çıkıyor ama burada satılan bir yer varsa daha kolay olacak. Teşekkür ediyorum
  8. S

Selam

Merhabalar, Aranıza yeni katıldım. İlk motorum Beverly 250 idi. Şu an Honda Activa kullanıyorum ama en kısa zamanda bütçeme uygun ikinci el bir Scarabeo 200 almayı planlıyorum. Herkese kazasız sürüşler ve keyifli sohbetler diliyorum.