Slaymutlu kullanıcısının son içeriği

1. S

Gps konusunda yardima ihtiyacim var☺

Merhabalar arkadaslar bilen ve cevap yazan arkadaslara simdiden teşekkürler. Forumda okuduğum kadariyla alacagim guvenlik onlemlerinde biri de gps taktirmak. Disk kilidi aldim zincir kilidi alicam bide gps fikri cok iyi geldi bana ama bu konuda herhangi bir bilgim yok bana yardimci olrsaniz cok...
  2. S

Ls2 352 infinite mi mt revenger mi ?

Arkadaslar lutfen yardimci olun bu iki kask arasinda kaldim ls2 nin ucreti 220 lira mt nin ucreti 264 lira ikiside indirime girmis hali ve ls nin uretim tarihi 2017 iken mt nin uretim tarihi 2015. Hangisini almaliyim MT REVENGE LIMITED EVO SIYAH-BEYAZ KASK LS2 Ff352 İNFİNİTE
  3. S

Msx 3000 bakimi varmi ?

Arkadaslar merhabalar msx 125 in klavuza baktigimfa 1000 ve 4000 bakimi gosteriyo anca konda yetkili servisinde calisan biri 3000 bakima getirmelisin motoru dediler. Bide bu bakimda neler degisiyor soyleyebilir misiniz? Tesekkurler simdiden☺
  4. S

Msx 125 likle izmirden selamlar

Merhabalar 3 gun once honda msx motorunu aldim ☺ İsmim sılay motorlarla ilgili cok bilgim yok ama bu site sayesinde bilgilenecegimi dusunuyorum simdiden tesekkurler herkese