Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
egzantrik zincr gergi otomatigi nerden bulabilirim bilenler link atabilir mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------
Acil Motor 2013 Model
Dun Crf 250 ile gezerken Debriyaj Boldu Sonra Adam Debriyaj Bitti dedi motor 28887 km de sonra tam birakirken Motoru Debriyaj Teli Koptu Sonra Debriyaj Telini Yaptirdim Sizce Debriyaj Bitince Servis Ne Kadar Ister Ya da Ne Olur Motora Aydinlatin Beni
Benzine Zamda Zam Bizi Kiskaniyorlar:flower::flower:
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------
Hadi Şimdiden Depomuzu Fuliyelim:bounce:
Iyi Gunler Kask Siparis Ettim 500 e iki kask adam kargoya yolladi Adam Hesabini Atti Ve Akbank Gorevlisine Soyledigimde Serefsiz Banka 50 tl kescegini Soyledi Ne Yapmaliyim Sizce kasklar bunlar
Bu Motorun 0 ı 19.200 iken 2017
Bide Bu Fiyata Bakın
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2017-honda-cbr-250r-4500km-547170006/detay
Oncelikle Merhaba Arkadaslar Merak Icindeyim Baktigimda 2017 de sitede baktigimda hondanin Cbr 125 Cbr 250 Vardı Şimdi Neden Yok Honda En Cok Satan Motorlarını Neden Piyasadan Çekti Bilen Biri Varsa Aydınlatsın ?