Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba.Yazlık bir eldiven alayım dedim ama karar veremedim. Dün yamaha da yamaha markalı deri bir eldiven gördüm.Elime de çok iyi oturdu.190 Tl fiyatı. Revit Striker2 eldiven.o da iyi oturdu.Fiyat 280. Bir de scoycolar var.Fiyat 60-70. Yamaha kime yaptırıyor bilmiyorum.O yüzden...
[B][SIZE=5]BUGÜN İTİBARİYLE YENİ KASKIMI UZUN ARAŞTIRMALARIM SONUCUNDA ALDIM. HJC RPHA 10 PLUS CARBON LORENZO MODELİ.İLK GÖRDÜĞÜM ANDAN İTİBAREN ÇOK BEĞENMİŞTİM.BUGÜN NASİP OLDU ALMAK. İZMİR MOTOVENTO DAN ALDIM ZATEN HJC Yİ TÜRKİYE YE MOTOVENTO GETİRİYOR. MOTOVENTO GENEL MERKEZ DEN ERHAN BEY E...
Arkadaşlar selam. Bu iki kasktan birini almayı planlıyorum. Özellikle RPHA 11 yeni 2016 çıkacak. PPHA 10 carbon plus lorenzo geçen seneden bir model. HJC kaskı daha yeni öğrendim. Ama senelerdir Amerika da en çok satan kaskmış. Piyasada bu fiyata carbon kask yok. RPHA 10 lorenzo ya vuruldum...