skygok kullanıcısının son içeriği

1. skygok

süper temiz virago 250

Yeni başlayanlar için mükemmel seçenek çok iyi durumda , tüm bakımları eksiksiz yapıldı. lastik ve akü yeni değişti. deri çanta ve sırtlık mevcut kapalı garajda muhafaza ediliyor. yükselttiğim için satıyorum. Bursa / Nilüfer / Esentepe Marka Yamaha Model Virago XV 250 Tipi Chopper /...
  2. skygok

dragstar vitese geçmiyor

normal kullanımdan sonra, bugün motoru çalştırdıktan sonra sarı motor ikaz ışığı sönmedi ve vitese geçmiyor, debriyaj ayırmıyor gibi bırakınca stop ediyor. bilen var mı? ne yapayım yamaha dragstar 650 calssic
  3. skygok

2001 virago 250 cc mükemmel durumda

Mükemmel durumda , kapalı garajda bekliyor. Akü ve lastikleri ben değiştirdim. Tüm bakımları zamanında yapıldı. Deri çanta ve sırtlık mevcut. 650 cc dragstar aldığım için satıyorum. 24.000 km 6.5000 tl [email protected]
  4. skygok

virago 250 benzersiz

Virago XT 250 2000 model 24000 km. 6,500 ytl kırmızı bej sisy bar, deri çanta kapalı garajda örtülü olarak saklanmıştır. yükselttiğim için satıyorum. gerçekten benzersiz bir motor ben bu motor ile başladım, benim gibi şanslı bir kullanıcıya vermek isterim. yeni lastik ve akü değiştirdim...

Yeni mesajlar