Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ben bi pioneer motosiklet almak istiyorum ama plaka ve fatura yok. eğer polise yakalanırsam bunun cezası ne olur ve plaka ve fatura çıkartmak istesem maliyeti ne olur lütfen acıl bilgiye ihtiyacım var.
Selam arkadaşlar ben yeni motor aldım mondial 250 mct 250 km temiz aküsünü değiştirdim bujilerini değiştirdim. evet gelelim istediğim yardıma ben bunu kullanırken neye dikkat etmeliyim nasıl kullanmalıyım?
ne gibi kısımlarına dikkat etmeliyim? ya bilgilendirin beni bilmem gereken önemli yada...
Selam arkadaşlar ben yeni motor aldım mondial 250 mct 250 km temiz aküsünü değiştirdim bujilerini değiştirdim. evet gelelim istediğim yardıma ben bunu kullanırken neye dikkat etmeliyim nasıl kullanmalıyım?
ne gibi kısımlarına dikkat etmeliyim? ya bilgilendirin beni bilmem gereken önemli yada...
Arkadaşlar motor almayı pilanlıyorum ama yeni olduğum ve bilgim olmadığı için bilmiyorum 1200 ytl verebildiğim için şuan bana uygun üç motor ve iki marka var. var ama karar veremiyorum daha doğrusu bilgim yok bana yardımcı olursanız sevinirim...
1. motor mondial 250cc
Marka:::::::::: Mondial...
Arkadaşlar motor almayı pilanlıyorum ama yeni olduğum ve bilgim olmadığı için bilmiyorum 1200 ytl verebildiğim için şuan bana uygun üç motor ve iki marka var. var ama karar veremiyorum daha doğrusu bilgim yok bana yardımcı olursanız sevinirim...
1. motor mondial 250cc
Marka:::::::::: Mondial...
Selam arkadaşlar ben bu sitede yeniyim motorsiklet almak istiyorum bir tane buldum mondial 250 mtc 1000 ytl 2005 model 7000km temiz gibi görünüyor mont ve kask almam lağzım 2. el olursa sevinirim ve motor alırken bilmem gereken birşey varsa lütfen söyleyin