Sinan Aksu kullanıcısının son içeriği

1. Sinan Aksu

Sattığım Motor 100 Km Sonra Conta Yakmış

Geçmiş olsun. Alıcı için söylemiyorum ama bu gibi bir kaç dolandırıcılık tekniği okudum bir kaç yerde. Ama merak etmeyin hiç birşey çıkmaz. Sizden birşey talep edemez.
  2. Sinan Aksu

Herkese iyi bayramlar.

Kurban bayramınız mübarek olsun dostlar.
  3. Sinan Aksu

Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

Körfezde yaşayan biri olarak cundanın neresinde viraj varmış bende merak ettim şimdi. Arkadaş Google maps üzerinden bi rota çizerse sevinirim.
  4. Sinan Aksu

Ayvalık - Cunda - Dikili Civarında Ufak Bir Gezi.

Sanırım sizi Ayvalık tarafında gördüm. Karşı istikametten geliyordunuz. Siz olduğunuzu bilseydim bi selam vermek isterdim. Bu arada günü güzel degerlendirmişsiniz. Tebrik ederim 👍
  5. Sinan Aksu

Noter ticari-hususi

Noter de ruhsatı ticari olarak işlettirebilirsin. Vergi levhasina gerek yok. Sadece işlem başlamadan ticari yapılmasını söyle o kadar.
  6. Sinan Aksu

Tamam da başlığı senin açmış olman seni hak sahibi yapmıyor. Sen onu evine gelen misafire söyleyebilirsin ancak.
  7. Sinan Aksu

Muzaffer biladerim sen bu forumu kendi instagram profilin zannettin herhalde? İstediğim gelsin istemediğim çıksın felan? Burası belli başlı kuralları olan halka açık bir sosyam platform ve üye olan her kullanıcı her başlığa fikrini beyan eder. Forumun zaten amacı bu. Herkes her başlıktan...
  8. Sinan Aksu

Nc 750x mi tracer 700 mü ?

Gidon yükseltme ve yakınlaştirma kullanmıyorsanız ağır ve hantal gelebilir, bir süre sonra kollarınızda ve belinizde ağrılar başlayabilir. Ama gidon aparatı kullanırsanız kuş gibi motordur. Hakimiyetiniz yükselir. Alt tarafı 220 kg motor zaten.
  9. Sinan Aksu

Nc 750x mi tracer 700 mü ?

Bu biraz da motosikletten ne beklediğinize bağlı. Ben bir NC kullanıcısı olarak şahsen pek hoşuma gitmiyor. Uzun yolda kullanacaksanız arka seleye bagaj bağlamayı unutun. Depo üstü çanta kullanımı ni unutun. NC ile uzun yola çıkacaksınız illa ki yan çanta gerekli. Güç deseniz lineer tepkileri...
  10. Sinan Aksu

İzmir Çıkışlı Ege Turu

Aslında bunun çok basit bir yolu var. Gideceğiniz güzergahta maps'den "Durak ekle" seçeneğini kullanarak yolunuzun üzerindeki bütün müzeleri, örenyerlerini, yeme içme ve konaklama seçeneklerini görebilirsiniz. Uzun yıllardır yalnız geziyorum, bu yöntem çok işime yarıyor. Tavsiye ederim 👍
  11. Sinan Aksu

Fren çalışırken düştüm (uf olmadım)

Olmasın zaten abi bu forumun yaş ortalamasını genelde çoluk çocuk sahibi insanlar oluşturuyor.
  12. Sinan Aksu

Yok abi ben bunu hayatta yapamam. Hatun da lazım hani bekarlık bana göre değil 🤣
  13. Sinan Aksu

Tam stoppie nedir? diye size yazacaktım sonra kendi kendime google'a sorsana dedim, motorun poposunu kaldırmakmış meğersem, neyse cahilliğimi bir kez daha gözler önüne sermiş oldum.
  14. Sinan Aksu

Eğitim almalıyım faydası olur mu

Yanlış başlarsan yanlış devam edersin ve o yanlışı bir süre sonra doğru gibi savunmaya başlarsın. Ama motosiklet gibi komplike bi araç kullanıyorsan doğru başlangıç yapman için bir eğitim serisinden geçmen şart.. Eğitim alacağın kurumdan ziyade hoca çok önemli. Yamaha, Honda veya BMW gibi...
  15. Sinan Aksu

Yazlık Mont Tavsiyesi

Kışlık olarak kullanılamaz maalesef. Bu mont mayıs ayından Eylül ayına kadar kullanmak için uygun.