Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2007 yamaha ybr 125 kullaniyorum.. yaklasik 2 ay sonra motorumu degistirmek istiyorum ama kararsiz kaldim.. hyosung gt250r lami devam etsem yoksa 600cc lik naked tarzi bi motor alabilirmiyim? karar veremedim.. kawasaki er6n yada yamaha mt03 vs. gibi motorlardan birini mi secsem? yoksa 125cc den...
Ybr 125 in rolanti ayari benim motorda 0900devirde.. onu yukseltmek icin rolanti ayari icin olan vidayi bulamadim acaba bana semayla veya acik bi dille aciklayabilecek ve yardimci olabilecek biri varmi? trafikte stop edip duruyor
2007 YBR 125 Vites bazen zor geciyor.. bazen gecmiyor!:silent: bu trafikte cok buyuk bi sorun haline geliyor.. durdugum zamanda bos a gecmiyor.. bi bilgi verebilecek varmi.. bide bazen kendi kendine duruyor..:pale: motor sicakkende ayni sekilde duruyor.. sigle acik gitmek zorunda kaliyorum.. ama...
2007 Yamaha YBR 125 aldim.. Daha yuksek cc li bi motosiklet alicaktim ama yeni basladigim icin 125cc olmasi lazimmis.. sizin yorumlariniza dayanarak bunda karar kildim.. Biyerden baslamak lazimdi.. neyse herkeze iyi aksamlar
Herkeze iyi aksamlar.. direk konuya giricem.. 1 sene once gidip kawasaki er6-n alicaktim.. cok arastirdim.. motosiklete yeni baslicagim icin hangi motosiklet diye cok dusundum sonunda er6-n de karar kildim fakat sonra siteye uye olunca gordumki yanlis is yapiyomusum.. ybr gibi bi motor almak...