Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben de jinlun var daha ilk haftadan 750 km yaptım armutluya bile gittim düşünün artık sonra istda geldim yağ değişti yine yalovaya giderken tık tık tık diy ses gelmeye başladı ben bir yer gevşmiş bir yerelere değiyordur dedim sona bir den stop etii bir daha çalışmadı motordan duman geliyordu...
ben jilun marka 125 city comfortdan aldım daha bismillah ilk haftadan 750 km yaptım :d yalova armutlu gezdim düşününartık hiç sorun çıkartmadı saar gibi ama arada bir marş almıyor kontağa elektirk gelmiyor deli olcam akü dolu eminim çünkü yaklaşık 1 saat farları açı bıraktım sonra marşa bastım...
jinlun marka 125-c modelinde daha yeni aldım kullamak nasip olmadı 0 km aldığım gibi nalyonu bile duruyor daha kapalı garajda sahibini bekliyor neden siz olmayasınız verdiğim fiyatta scotter bile yok ama ben 5 vitesli hemde 0 km bir motor veriyorum bazı sebeplerden dolayı satıyorum yoksa kendime...