Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sen kafanda ne kuruyosun yahu? beyin sarsıntısı falan mı geçirdin? madem seviye zart-zurt bilmem neye bağlayacaktın, madem çok entellektüel bir kişiliktin, baştan ne diye laf attın?
hakaretle sözde tartışmaya taş koyan sensin, bu da senin seviyesizliğin, anlar mısın şüphem var? ben kimsenin...
öyle mi, aman ne güzel. güle güle kullan. nazar boncuğu tak. hatta bana hesap numarası at, kına parası atayım sana, al yak.
iyi bak kafana, senin o dangıl-dungul mesajların olmasa n'aparız sonra; aman diyiim!
ya gözüm, senin kafan mı güzel? içip içip foruma mı giriyon? ha babam dangıl-dungul yorum yapan senden zaten mantıklı bi laf beklemiyorum da, argümanın bari düzgün olsun.
koşmadan önce yürüme, motordan önce bisiklet falan iyi güzel felsefe yaptın da, altta resmini attığım, gene senin...
böyle içeriklere uyuz oluyorum! bi de "dikkat edin dolandırılmayın diyor". ya iyi de, bu amk servisi hangisi peki? memlekette tek bir servisi mi var bu markanın?
tecavüzcü yakalarlar yüzünü buğularlar, katil yakalarlar adını kısaltırlar, dolandırılırlar isim vermezler...
Tamam ceza olsun da, bu eşeğin g.tüne su kaçırmak olmuş.
Yani acemi biri yanlışlıkla ön kaldırsa ya da kalkışta arkayı kaldırsa ya da stoppie yapsa direkt 79'u kitleyecekler yani?
Güzel, çok güzel. Okullarda silahlar patlıyor; ama olsun. Memleket kurtuldu trafik cezasını kitleyince.
rosso 4 viraj için optimize edilmiş bi lastik. profili de zaten oval değil V şeklinde. pistlerde viraj kovalamıyorsan günlük kullanım için çok fazla lastik o.
onun çözümü şu: hızlı kuruyan spor tişört giyecen montun altına. varsa sırt çantanda yoksa montun cebinde bi tane normal tişört taşıyacan. gittiğin yerde tuvalete uğrayıp terliyi çıkarıp o yedek kuruyu giyeceksin.