Shorin kullanıcısının son içeriği

1. Shorin

Kask (full face)

Motosikleti satmam ve motosiklet işine nokta koymam sebebiyle tüm malzemelerimi satıyorum. 3-4 aylık kaskımı satıyorum. Belki 6 belki 7 sefer ancak kullanılmıştır. Lazer Dayton Eagle : 250 TL (Buğu yapmaz özellikte) http://img594.imageshack.us/i/dscf0308x.jpg/ NOT : Vizörünü temizlerken...
  2. Shorin

Motosiklet Botu

Arkadaşlar motosikleti sattım bu işe nokta koydum o yüzden tüm malzemeleri satıyorum. Motosiklet botu arayan varsa bence kaçırmasın çünkü belki 6 belki 7 kere giydiğim botu satıyorum. Tertemiz kutusunda... 41 numaradır... Fiyat olarak son pazarlıksız 100 düşünüyorum...
  3. Shorin

Zincir Yağlama hk

Arkadaşlar zincirlere bakım yapıp temizlemek ve yağlamak gerekiyor ancak bu işi en kolay ve en basit şekli ile nasıl yapabiliriz? Birçok metotdan bahsediliyor forumda da çok fazla konu var bu konuda ancak zel bir aparat vs olduğunu gördüm bunu nereden temin edebiliriz? en kısa süre ve en basit...
  4. Shorin

Kask - Bot - Pantolon Tercihiniz...

Arkadaşlar interneti neredeyse tümüyle araştırdım ve sonunda şu sonuçlara ulaştım siz aşağıdakilerden tercihinizi yapabilirmisiniz? yada bunlara alternatif neler olabilir düşünceleriniz nedir? Kullandıklarınız ve memnun olduklarınız var ise düşüncelerinizi paylaşın lütfen... Tüm katılımcılara...
  5. Shorin

Üretim Tarihi hk

Arkadaşlar motorlarımızın üretim tarihini yada yeni aldığımız motorlarla verilen uygunluk belgesinde geçen tarihlerin ne anlama geldiğini bilen var mı? mesela bir onay tarihi var birde aşagıda başka tarih var bunlardan üretim tarihini anlayabilirmiyiz
  6. Shorin

Motor Taşıma

Arkadaşlar yeni 0 motor alacağım ben eskişehirdeyim ama motoru istanbuldan alacağım bunu nasıl getirebilirim fikir vermesi amacıyla önerirleriniz nedir? yeni olduğu için binip gelme şansım yok plaka olmadığı için... otobüs vs sığıyor mu nasıl yüklemeliyiz yardım pls. bir arkadaşım forumda var...
  7. Shorin

Hyosung GT 250 R Arıyorum!!!

Arkadaşlar hyosung 250 R arıyorum. Motorun modeli 2007 ve sonrası olacak boya değişen yatma kaza olmamasını istiyorum. Mümkünse çizik olmamasıda tercih sebebi zaten almadan servise ve bir ustaya göstereceğim. Bunun dışında km olarak maksimum 10000 km arıyorum mümkünse düşük km olmalı. Peşin...
  8. Shorin

Motor Tavsiyesi

Arkadaşlar henüz yeni üyeyim ve eskişehirdeyim. Hepinize öncelikle selamlar... Henüz motor ile yeni tanışacağım. Daha önce çok profesyonel anlamda binmedim. Ehliyetim yok ama ehliyet için çok sıkıntım yok alabilirim sanıyorum. Motor arıyorum ancak yeni oldugum için herkes birşey soyluyor bu işin...

Yeni mesajlar