ShockWave kullanıcısının son içeriği

1. ShockWave

Kenan Sofuoğlu & Toprak Razgatlıoğlu

Üzerlerinde oynama yaptığım fotoğrafları paylaşıyorum umarım beğenirsiniz bilgisayar ekranına veya telefon için kullanabilirsiniz iyi forumlar :):mrgreen::)
  2. ShockWave

Hondamı ? Hyosung mu ?

yaklaşık 6 bin liraya yakın bütçem var korumalarım tam fakat hangi motosikleti alsam bilemiyorum cbr 125 r ile deneyimim var zaten alıcağım model ya cbr 125 r olacak yada hyosung gt250r boyum 1.87 sizce hangisini almalıyım 2009 sonrası hondalar boyuma göre ideal diğerleri altımda kayboluyor...
  3. ShockWave

Mont seçiminde kararsızlık ?

1- http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/venom-dynamic-fileli-motosiklet-montu-krmz-syh-149084403 2 - http://www.motosikletaksesuarlari.com/ALASKA-MONT-KIRMIZI_12246.html sizce alınabilirmi kullanan varmı ? pek bütçe olmadığı için bu civarlarda bunları bulabildim :)
  4. ShockWave

Yazlık uygun eldiven arıyorum biraz yardım :)

Max 150 TL ye eldiven arıyorum fakat hangi marka hangi model alsam bir türlü karar veremedim , nereye baksam scoyco diye marka var ne kadar iyi bilemiyorum :cyclopsan ucuz bilindik markalarında eldivenleri var fakat çoğunda ürün tanıtılmamış... sizden ricam yazlık eldiven önermeniz şimdi...
  5. ShockWave

CBR 600 RR Devri sonamı eriyor ??

Arkadaşlar bu bilginin doğruluğu varmıdır bilemiyorum bilgisi olan bilgi verirse seviniriz...:/ -- Merhaba, Arkadaslar, Size bir üzücü haberim war, (Bilmiyorum bunu duydunuzmu,yada konu acildimi) Honda CBR 600 RR (Race-Replika) üretimine Son verdi. Bunu sessiz,sedasiz bir sekilde yapmayida...
  6. ShockWave

BERING KOATA DERİ ELDİVEN

BERING KOATA DERİ ELDİVEN 1 sene oldu alala 1 kez giydim dar olduğu için kullanmıyorum resimdeki gibidir istanbul içi avrupa yakası elden teslim olur fiyat 90 TL .. Beden : 7 numara S oluyor sanırsam Almak isteyen irtibata geçebilir..
  7. ShockWave

Body armor ?

bunlar tam olarak nasıl oluyo arkadaşlar ceket yerinemi geçiyo veya neyin üzerine giyilebilir bilgi verebilirmisiniz?
  8. ShockWave

Artık bu aşk'ı dizginleyemiyorum :)

Herkese iyi günler abilerim kardeşlerim hepinize kazasız belasız sürüşler motosiklet'i olmayanlarada Allah bir gün almayı nasip etsin inşAllah :) şimdi konuya gelelim..4 seneye yakın süren motosiklet aşk'ı gün geçtikçe dahada çok artıyor , her motosiklet sesine dönüp bakıyorum, sürekli kafamda...
  9. ShockWave

Kask'a uyumlu vizör ?

Öncelikle konunun yeri burası olmayabilir özür diliyorum fakat artık takıntı haline getirdiğim için buraya açma gereği duydum marushin 777NX samura kaskımın vizörünün yanları buğu tarzı bişey oldu ve gitmiyor bende değiştirmek istiyorum fakat türkiye distribütörü marushin türkiyede fiyatlar...
  10. ShockWave

kuba xy250-5a mi ? Hyosung gt250 R mı ?

Merhaba arkadaşlar biliyorum baya konu var böyle karşılaştırma olarak ama kafamda çok karışık dolayısıyla, honda cbr 125 r tecrubem var biraz , uzun zamandır kullanmıyorum ama şimdi eylül ayı gibi bir motosiklet almak istiyorum , yazın çalışıp alıcam fakat hangi modeli alsam bilemedim yaklaşık 5...
  11. ShockWave

MotoGP & SBK yarışlarını izlemek için ?

Merhaba arkadaşlar motogp ile sbk yarışlarını d-smart hala veriyormu ? bılgı verırmısınız :/ bide sitesinden baktım 70 euro ya videodan izlemek pahalı baya ve başka nerden ızlıyebılırız yardımcı olurmusunuz :)
  12. ShockWave

İki teker AŞK'ı

Öncelikle bu konuyu açma sebebim içimdekileri sizinle paylaşmak yaşım 18 bu sene üniversiteye gidicem küçüklükten beri motosiklet aşkım sadece bilgisayarda moto gp oynamak ile sınırlıydı vazgeçemiyordum ve hala'da yüklüdür bilgisayarımda :) bundan 2 sene önce arkadaşım aradı kanka bir arkadaşım...
  13. ShockWave

Motosiklet Kiralanacak yer ?

Merhabalar İstanbul avrupa yakasında motosiklet kiralamak istiyorum 125 - 250 racing daha üstünde gözüm yok fakat tereddütte kaldım bildiğiniz güvenli yer varmı 3 tane felan yer var istanbulda mecidiyeköy şişli civarı şimdi diyeceksiniz kiralama sakat felan iş ama motosiklet alabileecek...
  14. ShockWave

Motosiklet Eğitim Merkezi İstanbul ?

Merhaba yaşım 18 istanbul avrupa yakasında oturuyorum ve motosiklete hevesim(aşk'ta diyebiliriz :) ) aşırı derecede fazla kiralamak istiyorum diye konuda açmıştım yerimde duramıyorum :)) ve kiralama işinden felan vazgeçtim honda cbr 125 ile acemiliğim var vitesli motorda ve şöyle birşey'e...
  15. ShockWave

Motosiklet kiralama Ne kadar güvenli ?

Merhaba arkadaşlar yaşım 18 ehliyetim var ve motosiklet kiralamak istiyorum istanbulda oturuyorum mecidiyeköyde kiralayabileceğim yer var burdan isim vermek yasakmı bılmıyorum ama bakabılırsınız 250 cc supersport kiralayacagım 2 günlük felan ama ne kadar güvenilir bilmiyorum kiralayan varsa...

Yeni mesajlar