shivers kullanıcısının son içeriği

1. S

2015 CBR 250 satış için önerilerinize ihtiyacım var

Arkadaşlar selam, 2015 temmuz ayında sıfır olarak aldığım motorumu satıp Xmax400 abs'ye geçmeyi düşünüyorum. (Aslında model olarak kararsızım ama değiştirmeyi düşünüyorum) Sorun şu ki motorun 3 kazası var. Şaside hiçbir problem yok. Sadece grenaj, far, alt mesnet, kafa demiri değişimi yapıldı...
  2. S

22 Kasım - Beykoz sahilde kaza yaptım (Video)

Bu akşam Beykoz sahil yolunda, yola giriş yapan bir araç yolu kontrol etmeden önüme çıkınca duramadım ve çarptım. Sadece maddi hasarlı bir kaza olması sevindirici. Çarpışma esnasında motorun üzerinden kendimi atınca ayaküstü yere bastım, hiçbir şeyim yok. Hızım 90km/s idi. 91 olmadı. Frene...
  3. S

Park halindeki bir aylık motoruma çarptılar

Dün CBR 250 ile İstanbul'dan Çınarcık'a gittim. Yeğenim ve bir abim ile merkezde buluşup kum plaj tarafına gittik. Yeğenimde motor, diğer abimde ise araba vardı. Cemos Beach ve Arena Beach arasında yolun hemen yanında toprak zemin üzerinde bir otopark var. Yol ile otopark arasına araba ve...
  4. S

CBR 250 fabrika çıkış lastiklerimi satacağım. Fiyat ne olmalı?

Arkadaşlar bir ay önce aldığım CBR 250'nin orjinal İRC lastiklerini hiç kullanmadım. Bayiden motosikleti teslim alırken lastikleri değiştirdim. İRC lastikler öylece duruyor. Aldığım Diablo Rosso II lastiklere 720 TL para vermiştim. İRC'ler için malum sitede bir ilan açıp 250 TL fiyat yazdım ama...
  5. S

Dün motosiklete başladım :) Herkese selamlar...

Selamlar arkadaşlar, Ben Üsküdar'dan Bahadır. 30 yaşındayım. Yaklaşık 2 ay önce hiç aklımdan geçmiyorken aniden motosiklete başlamaya karar verdim. Hemen ehliyet kursu araştırdım ve kayıt oldum. 2004 yılında B sınıfı ehliyeti aldığım için sadece direksiyon eğitimlerine giderek (daha önce bir...

Yeni mesajlar