ShipShaq kullanıcısının son içeriği

1. ShipShaq

Bir Anlık Hata Hayatını Altüst Etti: Kaburgaları ve Eli Kırıldı

Çünkü motordan sarkmayı bırakmadı ve ağırlık merkezi motorun sağında kalmaya devam edip motoru sağa çekti uçtu gitti. Viraj bittikten sonra vücudunu motorun üstüne geri çıkarması gerekiyordu.
  2. ShipShaq

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

Güncelleme Şehiriçi bol trafikli 8-9 litre, uzun yol sabit hız 6.5-7 (150 sabit) tapa gaz gidince 13-14 litre.
  3. ShipShaq

CBR 500R (2017) Zincir önerisi

Herkese iyi forumlar, 20.000'i devirmek üzereyim motosikletimde. Şükür daha tık bile demedi uzun seneler daha kullanırım diye düşünüyorum. Fakat zincirim hiç öyle durmuyor. Paslanma başlamış geçmiyor, gergi de tutmuyor. Değiştirmek istiyorum. Forum üzerinde arattığımda @Cyan'ın yorumunu gördüm...
  4. ShipShaq

Titremeyen Motosiklet Titremeye başladı- CBR500R

Merhaba arkadaşlar, 2. el CBR500R aldım geçen ay, şu an 9000 km'de. Geçen gün yağ değişimi için servise götürdüm. Ne olduysa ondan sonra oldu. 1000 km kullandığım alet hiç titreşim yapmazken -ki önceki sahibi de belirtmişti hiç titrediğini görmedim diye - yağ değişiminden sonra zangır zangır...
  5. ShipShaq

Başlangıç için R25 vs Leoncino

Arkadaşlar iyi forumlar herkese. Ben de aranıza yeni katılmak üzere olan biriyim. Yaş 28. Tüm ekipmanlarimi tamamladım. Kesinlikle paraya kıyıp neredeyse 100 küsür ekipman inceleme videosu izleyip bitirdim hepsini. Neyse konuya gelelim. Geçen fuarda standları gezerken en çok dikkatimi ceken iki...

Yeni mesajlar