sh@de123 kullanıcısının son içeriği

1. S

Şile Dönüşü Ücretli Otoyol

Arkadaşlar merhaba Dün ilk uzun yolumu yaptım(aslında uzun değil ama benim yaptığım en uzun yol)Akşama doğru Avrupa Yakasından çıkıp 2saatte falan şileye vardım. Dönüş de yaklaşık 1 buçuk saat falan sürdü. Sormak istediğim konu bende HGS yok. Köprüler bayram nedeniyle ücretsiz olduğu için...
  2. S

En Ucuz Ehliyet Taban Fiyatı

Arkadaşlar benim A2 ehliyetim var. Kısmetse B ehliyet de almak istiyorum. Son zamla birlikte şu anda istanbulda 1300 liraya alabiliyorum. Diğer illerdeki fiyatları bilenler yazabilirse hem benim için hem de öğrenmek isteyen başkası olursa onlar için faydalı olur diye düşünüyorum. Çünkü ben...
  3. S

Ödevim var. Yardım Eder misiniz

Arkadaşlar merhaba.İstatistik ödevim için anket değerlendirmem lazım.Bunun için de anket doldurtmam lazım. Rica etsem aşağıdaki anketi doldurur musunuz. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6ne-MtpkCwfcmYpxbqUp0Xldbb_i_vaSEjeL2CqIm3C-Ung/viewform
  4. S

Islak Zemin--Naylon Lastik--Panik Fren

Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim ki çok şükür düşmedim.Ama öyle bir kaydım ki düşmüş kadar oldum gerçekten. Dün otobanda giderken hızımı tam hatırlamıyorum ama tahminen 60-70 vardı herhalde. Yerler ıslak yağmur tam yağmıyor ama çok hafif çiseliyor sanki.Önümdeki trafik bir anda yavaşladı ve...
  5. S

Depodan Gelen Zırıltı---MH Drift İçerir

Arkadaşlar merhaba.Motorum 3100 km de çok şükür bu güne kadar pek bi iş çıkarmadı bana. Fakat bu son 1-2 haftadır yolda giderken deponun ordan bi zırıltı geliyo. Titreşim biraz artmış gibi ilk aldığım zamana göre. Yağdan olduğunu tahmin ediyordum ama dün yağını değiştirdim hala devam ediyor...
  6. S

Ufak Bakımları Yaparsam Garnti İptal Olur mu

Arkadaşlar merhaba. Motorum 1500 küsür km'deyken yağini değiştirdim(ikinci yağ değişimi), 1800 küsürde de zinciri gerdim yağladım falan 2000de bakimda yağ değişmicek dedim.Adam yağı değişmezsek garantiden çıkar dedi.Castrol koymuştum. Onu çıkardı.Mondoil koydu.Sorum şu: Ufak tefek bakımları...
  7. S

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Evet arkadaşlar.Konu açılmamış herhalde.Ben bulamadım. Bu başlık altında bayramlaşabiliriz.Bütün kardeşlerimizin kurban bayramı mübarek olsun.Hayırlara vesile olsun inşallah. Bu arada bayramda kısa turlar yapmayı planlayanlar varsa bir araya gelip kısa bir uzun yol :) yapabiliriz...
  8. S

Kaza yaptım.Eksoz içeri girmiş biraz.

Arkadaşlar dün akşam yaptığım kaza sonucu motorun sesinde bi acayiplik oldu sanki çalışırken tıslıyo gibiydi.Akşam bi şey göremedim.Bu gün bi daha baktım.Eksoz biraz yamulmuş sanki. motor sağa yattı.Egzos biraz sola doğru içeri girmiş gibi.Yağ göstergesini olduğu o yuvarlak yerin altına...
  9. S

Marş basmıyor lütfen yardım

Arkadaşlar Motor yeni daha bir km falan kullanilmis.2 aydır kapalı alanda duruyor.Arada bi calistiriyodum(her calistirdiktan sonra akuyu tekrar söküyodum)Bu şekilde haftada bir iki haftada bir çalıştırıyodum.Geçen hafta sonu orta sehpada 3. vitese kadr çıktım yine sorun olmadı.Bu gun aküyü...
  10. S

Mondial 125 mh drift sigorta fiyatları

Arkadaşlar mondial 125 mh drift için bu gün bi yerden sigorta fiyatı sordum(47 yaşında biri adına) Fiyatlar: general 1527 axa 914 allianz 1181 mapfre 833 anadolu940 halk758 En uygunu 758 tl sizce bir iki ayda düşer mi bu fiyat.Çünki benim bu parayı sigortaya vermem imkansız gibi bi şey. Ve...

Yeni mesajlar