seryas kullanıcısının son içeriği

1. S

27000 TL bütçe ile enduro

istanbul içinde kullanabileceğim arada araziye kaçabileceğim 27000 tl bütçe ile enduro motor istiyorum satan temiz sorunsuz varsa iletişime geçebilirler
  2. S

istanbulda dıjıtal vıtes takacak servıs

honda cbr250r motorum var vıteslerın kacta oldugunu gormek ıstıyorum dıjıtal gosterge takan yer varmı ıstanbulda yonlendırebılecegınız tesekkurler
  3. S

motor alacağım yardım

10000 tl bütçem var honda cbr 125r ve honda cbr250 uzerınde duruyorum boyum 186 kılom 80 ne yapmamı onerirsiniz yada baska hangı marka ve modellere yonlenebılırım saglam temız bılındık varsa alabılırım carsambaya kadar almıs olacagım tesekkurler
  4. S

burgman 650 ariyoum ve bilgi istiyorum kullanicilardan

Burgman 650 icin bilgi alabilecegim hersey işime yarar
  5. S

25000 tl ye enduro mu yoksa burgman 650 mi alsam

Eşimi en sonunda ikna ettim Bahçeşehir'de ikamet ediyorum besiktasa gidip geleceğim ve hafta sonlarında genelde istanbul dışında olacağız 650 burgman çokmu gelir en son 6 sene evvel burgman 400 vardi bebek olunca sattım yorum ve önerileriniz önemli istanbul da temiz burgman 650 lik varmi...
  6. S

25000 tl ye enduro mu yoksa burgman 650 mi alsam

Eşimi en sonunda ikna ettim Bahçeşehir'de ikamet ediyorum besiktasa gidip geleceğim ve hafta sonlarında genelde istanbul dışında olacağız 650 burgman çokmu gelir en son 6 sene evvel burgman 400 vardi bebek olunca sattım yorum ve önerileriniz önemli istanbul da temiz burgman 650 lik varmi...

Yeni mesajlar