Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba IRON 883 almayı düşünüyoruz ama a2 ehliyet kullanabiliyor mu bir türlü adam akıllı bilgi edinemedik bu konuda bilgi verirseniz çok mutlu oluruz
Merhaba arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu gv250 aldım en sevdiğim motorlardan biri electra glide olduğu için ona biraz benzetebilmek için batwing takmayı düşündüm ama bomboş sadece rüzgar için olmasını istemiyorum en azından içinde bir radyo bali olabilcek bişeyi nerede yaptırabilirim yada...
Kocaeliye eskişehirden motosiklet almaya gidicem kocaelide tanıdığım hiç motorcu yok bende motora yeni başlıyo gibi olmamdan dolayı pek anlamıyorum yani o kadar yol gidip ölmüş motoru alıp gelmek istemem bana yardımcı olabilicek biri var mı güvenilir bir tamirci tanıdığı olan yerini tarif...
Arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum çoğu kişi motoru kışın al ucuza alırsın dedi fakat eskişehirde oturuyorum kışın almam biraz sıkıntı oldu herkes hyosung gv250 al dedi ama gv250 sahiplerindende sıkıntılar duydum çin alma dediler bu yüzden çinlerin görüntüsü çok güzel olsa bile moralim...
Merhaba hyosung gv250 almaya karar verdim fakat sıfır yada çok düşük kilometreli alıcak bütçem yok 30000-50000 km arası motorlar sorun yaşatır mı bir sorunları var mı cevaplar mısınız alınabilir mi bu kilometredeki motosikletler
Merhaba arkadaşlar benim yamaha yzf r125im var fakat bu motorda kendimi rahat hissedemiyorum chopper almaya karar verdim ve regal raptor daytona 250-6c yi beğendim fakat bir abime danıştığımda bana çin yapımı motor alma çok başın ağrır dedi ve daelim daystar 250 yi önerdi fakat dış görünüş...