Serkangöztaş kullanıcısının son içeriği

1. S

Michelin city grip 2 neden çok kayıyor?

Hocam öncelikle bende alanyalıyım isminizi görünce söylemek istedim ikincisi bence bi sorun var ortada çünkü bende Xmax ve city grip 2 kullanıyorum hemde 18500 km de lastikler ona rağmen ıslakta kurudan daha iyi tutuyor kuru havada motorun kaydığı yerde yağmurda kaymıyor resmen
  2. S

Tank pad yapıştırmak

Teşekkür ederim hocam ama 3 sene oldu o yazıyı yazalı o motoru sattım bile 😅
  3. S

Motobike 2026 hk

Hangi markalar olacak acaba net bi bilgi var mı ya
  4. S

Şehir içinde 1 ayda yaptığınız total km

Temmuzun 1 inde aldığım Xmax ile 10 ağustosa kadar yani 40 günde Antalya il sınırlarını çıkmadan 5000 km yaptım
  5. S

Honda Akıllara Zarar Motosiklet! | Honda NX500 | Reklamsız, Hilesiz, Hurdasız Yorum.

evet bende ona şaşırmıştım zaten çok büyük ümitlerle gittiğim Honda test sürüş günlerinde hem nx500 hemde cbr500 test ettiğimde bende titreşiminden çok rahatsız olmuştum belki blok ile ilgili değildir sorun ama var bi problem
  6. S

Honda Akıllara Zarar Motosiklet! | Honda NX500 | Reklamsız, Hilesiz, Hurdasız Yorum.

Hocam bende cbr500 test ettiğimde bana da çok titreşimli gelmişti beklentimden çokmdaha fazla titreşim vardı belki yeni kasalarda bir şeyler yanlış yapılmıştır r25 o kadar titremiyor
  7. S

İkinci el satış saçmalıkları

Bir türlü anlam veremediğim o kadar şey var ki sarı sitede yaptırdığı bakımı extra görüp fiyatını yazan mı taktığı lastiği reva gören mi sonradan janta yapıştırdığı ufacık stickeri bile aksesuar yazan mı enduro ilanına araziye girmedi diyen mi başlıkta hatasız diyip açıklamada kusurları yazanlar...
  8. S

Royal Enfield Himalayan 450 İlk İzlenimler

Hocam son durum nedir acaba kaç km oldu halen kullanıyor musunuz bir sorunla karşılaştınız mı bakımlar ne kadar tutuyor bulamadığınız parça var mı vs vs alınır mı ne dersiniz
  9. S

yamaha r3

Bu ilandaki motorun r3 olduğuna emin miyiz yoksa gösterge mi değişmiş R25 ve Mt 25 grubunda gösterge de devir saati 15k RPM ye kadar gösteriri R3 ve mt03 de 13k RPM Yani ya bu ilandaki motorun göstergesi değişmiş yada r3 değil r25
  10. S

Forza 250 Bakım Ücreti Nasıl Sizce

Antalya Honda Ataberk bende çok şaşırdım ama gelen fatura da bu şekilde bakıma girerken 2-3k yu gözümden çıkarmıştım aslında
  11. S

Forza 250 Bakım Ücreti Nasıl Sizce

Honda uygun bence bu konuda bende iki gün önce Pcx i bakıma soktum Buji değişmiş Subap boşluğu ayarlanmış Yağ filtresi ve hava filtresi temizlenmiş Debriyaj temizlenmiş Yağ değişmiş Baga kızak değişmiş Parçalar 1200 TL İşçilik 340 Tl KDV ile beraber toplam. 1.800 ödedim
  12. S

MT25 mi, CB250R mi?

Her iki motoru da kullandım ve sonunda Mt 25 de karar kılmıştım her özelliği bir yana cb250r ın deposu küçük motor da biraz küçükçe ve bir türlü beğenemedim oturuşunu rahat edemedim üstünde ama mt 25 in deposu oldukça geniş ve oturunca bacaklar ile sarıp tam olarak motorla bir olduğumu...
  13. S

350-400 k arası orta sınıf motosiklet önerisi istiyorum

Bir çoğuna bakmıştım ama hiç aklıma gelmeyen modeller de var tiger 800 gibi teşekkür ederim fikirleriniz için 1740320866 Evet abi biraz öyle maalesef ninja olmaz
  14. S

Tommy abi bence o motora çanta gitmiyor ya versy 650 dersen de bütçemi aşar
  15. S

250 cc ve altında bir çok motor ile tecrübem var arkadaşlar bütçem başlıkta da yazdığı gibi 350-400 arası sıfır yada ikinci el farketmez orta sınıf Japon yada Avrupalı motosiklet arıyorum Saklama alanına mutlaka ihtiyaç duyuyorum o yüzden ya bagajı olan bir motosiklete ihtiyacım var yada çanta...