Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saygıdeğer kardeşlerim abilerim selamın aleyküm cümleten iyi akşamlar..
Motorum cb125e ve motorda özellikle ısındıktan sonra tekleme yapıyor hatta geçende sıkıştırdım biraz 4. Viteste motor gazı kesti ve durdum stop etti ve tekrar çalıştırdım vitese atınca stop etti boşta çalışıyor ama. Bu...
Arkadaşlar bizim pederin yaşı 48 ve 7 yıldır otomobil kullaniyor daha kazasi yok çok şükür benim motoru babamin ustune versek sigorta ücretinden indirim alirmi? (bana en uygun sigorta 1400 tl çıkmıştı :pr:)
Arkadaslar motorla bugün otabana çıktım avcılardan bahçelievlere gittim 1,2 ve 3 biteslerde son devirde bile gaz kesilmesi yok ama 4 ve 5. Viteste kesilme tekleme yaptı 4. Viteste 80 den sonra tekliyor motor adeta sessizlesiyor gibi yavaşlıyor ve tekliyor 5. Viteste ise 95 den sonra aynısı...
Arkadaşlar bugün bir sigorta firmasına whatsapp'dan ruhsatın resmini çekip yolladım teklif almak için size uygun en düşük sigorta 1.425 TL dedi yaşım 23 uzerime aldığım 2. Araç bir motosiklete bukadar trafik sigortası çıkarmı ya ? Sanarsın kasko yaptırıyoruz. En uygun yapan yer varsa arkadaşlar...
Arkadaşlar bugun bp ye gidip castrol power1 yağ aldım değiştirdim fakat scooter yazıyor üstünde benim motorda cb 125e vitesli motor olduğu için sıkıntı olurmu ?
Abilerim kardeşlerim selamlar..
3 gün önce bir motosiklet aldım ve haliyle sigorta yaptırmam gerek. En ucuz trafik sigortasını hangi firma ile yaparım ? Yaş 22.
Teşekkürler şimdiden..
Arkadaşlar merhaba.
Bu saba motoru calistirdim tek marsta calisti gaza dokununcada stop ediyordu bogulur gibi sonra biraz calistiktan sonra ara gaz vere vere gaz yemeye basladi isindiktan sonra problem yok dunde boyle oldu ilk calistirmada sorun neden kaynaklanir acaba ? Yada bu bir sorunmu...
Arkadaşlar bugün satışı yaptık motoru sorunsuz teslim aldım herhangi bir sıkıntısı yok canavar gibi tek sıkıntısı selesi biraz sert geldi bana :) birde ön siperlik alacağım fakat nette bulamadım bir türlü cb125e uyumlu nerden siperlik bulabilirim ?
Arkadaşlar merhabalar..
Yarın bir motora karar kılıp kaporasini verip pazartesi almak üzere yola çıkacağım inşallah.
Motorlar: Honda spacy, Honda cb 125e, cbf 150, ybr 125 esd bu motorlar arasinda kaldimkullanici yorumlarinizi bekliyorum. Benim için önemli.
Teşşekürler..
Arkadaşlar merhaba
Bu modeller arasinda kaldim şuan biliyorum biri vitesli digerleri otomatik scooter. Benim amacım işe gidip gelmek için ve ayda 2 defa falanda avcilar-kadikoy arasi gezmek için işimi görecek, sağlam yolda birakmayacak, 2. Eli iyi ve az yakması tercihim. Yaşım 23 ve 20 yaş altı...
Arkadaslar merhaba..
Maksimum 3 bin tl civari taksitle sifir çin mali yada 2. El japona yakin bir kalitede kredi kartina taksitle (vade farksiz) motor almak istiyorum amacim işe gidip gelmek icin alacagim. İstanbul avrupa yakasinda oturuyorum. Taksitle uygun bir motor nereden alabilirim ...
Selamın Aleykum arkadaşlar...
Mondial mh drift ile bajaj discover 125 arasında kaldım. Açıkçası drift 125 düşünüyordum fakat malum çinli olduğundan beni korkutuyor biraz. İlk motorum mt125 mondial scooter idi ve çektirmediği çile kalmamıştı ama kullanıcıları bu driftten çok memnunuz diyorlar...