Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba. daha önceden de kaza yaptığımı konu açarak anlatmıştım. bugun kazadan sonraki 20. gün. sıkıntılı bi durumdayım çünkü kazada çarpıştığım amca vefat etti kaza dan 1 hafta sonra. sağdan soldan değişik şeyler duyuyorum yaşadığım ilçe küçük olduğundan. tutki benim 140 km hızlı olduğumdan...
bugün sabah saatlerinde işime giderken aynı şerit üzerindeki bir bisiklet sürücüsünü sollamak için sola çektim mesefa 20-25 mt kadardı.sollamaya başladım hızım 60 falan mesafe kısaldıkça bisiklet sürücüsü yolun soluna doğru kaymaya başladı ve bende kurtaramadım çarpıştık. ben başımı sert...
Merhaba. İkinci el bi motosiklet alacağız evrakları tam sigortası yapılmış. Şimdi sorum biz bu motoru devralınca sigortası devam ediyor mu biz yeniden mi yptıracağız bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
merhaba bugü motorun devir saatine giden kablonun motor ile birleştiği yerde hafif yağ sızmaları olduğunu farkettim ve yağı kontrol ettim yağ hiç yok çubuğa yağ değmiyor bile. pazar günü ve ramazan dolayısıyla heryer kapalı. Bp petrole gidip sordum 15-40 yaz için uygun dedi. aldım kullanmadım...