Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kısmetse bu hafta banka kredisi çekiyorum 7 bin lira ben motor alma konusunda pek tecrubem yok ve ilk motorum olacak yamaha yzf r125 lik alıcam 1 kaç tane ilana baktım 1 tanesi ile görüşüyorum şuan motor alırken nasıl bir yol izlemeliyim adıyamanda yaşıyorum alacağım motor istanbulda...
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi yzf r125 arıyorum yanlız nakit param 5 bin lira var geri kalan ödemeyi elden aylık taksitle verebilirim tabiki herşey güven içerisinde olacaktır aradığım motorun fiyat özellikleri 6-7 bin civarı...Gaziantep ve yakın iller ilk tercihimdir bana yakın...
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ilk defa bir motorum olcak benimde YK250-21 R-Samurai alıcam kısmetse yanlız bu motorun sadece rengğini beyenmedim en çok istediğim renk yeşil K.ninja 250 gibi acaba bu alacağım motoru yeşlile boyatma ihtimalimiz varmı komik dururmu durmazmı yani demek...