Serhan31 kullanıcısının son içeriği

1. S

Stickerleri Söktüm İzi Kaldı Nasıl Geçer?

Motorumun Stickerlerini söktüm iz kaldı bu izler nasıl geçer?Birde motorumun amörtisörlerini (ynls yazdıysam özür dilerim) indirmeyi planlıyorum.Arkadasimin dedigine göre kesmeyip sadece indirilecekmis.Rahatlıkla eski halini alacakmıs.Bu mümkün mü?İndirdigim taktirde,motoru yatıramama yada laka...
  2. S

motorum ön kaldırmıyor

motorum ramzey kalipso 100 cup motorda gaz kökleyince motor ön kaldırmıyor.boguluyormus gibi oluyor ancak vitesi bosa atnca sonra birden bire atınca kaldırıyor.herhangi modifiyesi yok.bana alternatif ön kaldırma metodlarını söylermisiniz.
  3. S

Yardımcı Olurmusunuz?

Motorum Ramzey Kalipso,ancak motorda aydınlatma sorunu yasiyorum ısıgı cok az ampulu degistirmek istiyorum ama hic bilgim yok akü neyi kaldırır,hangi ampul uyumludur,fiyat nedir bilmiyorum.Biraz arastırma yaptım Xenon farlar özellikle 30-40 lira daha ucuzu var mı acaba? Birde Motordaki Bu...
  4. S

Bu Parçanın fiyatı nedir?

arkadaslar motorum ramzey kalipso 100 motorum geçen gün düsmesi üzerine ayakligi kırıldı ve kaynak yaptırmak istemiyorum bu yüzden yeni alıcam ancak parca fiyatı hakkında bilgi bulamadım yardımlarınızı bekliyorum mondialden bir kac resim koyucagim ancak motorum ramzey kalipso Kırılan Yerler...