SerdarC kullanıcısının son içeriği

1. SerdarC

Motosikletin yakıtını en çok hangi parça etkiler?

Normal burası kendi gibi düşünmeyenlerin dışlandığı bir yer ve her konu dalga konusudur burada. Yeni gelenler bir daha gelmiyor forum büyümüyor her sene küçülüyor bu sebepten. Her konuda saçma sapan espri yapanlar da cabası.
  2. SerdarC

Gene motorsuz kaldıK SSLİ

Kesin cbf150 geliyor :D
  3. SerdarC

Sol Amortisör Keçe Değişimi (Yine kaçırıyor?)

kalitesiz keçeden de kaynaklanabiliyor, yazın güneşte kaldığında bile salıyor kötü keçeler.
  4. SerdarC

sürmek artık zevk vermiyor

Motor değiştir bir süre heyecanın gider.
  5. SerdarC

Sol Amortisör Keçe Değişimi (Yine kaçırıyor?)

Bir diğer etken de toz keçesinin önemsenmemesinden de kaynaklanabiliyor toz girip keçeyi tekrar bozuyor. İlkinde toz kaçırdığı için bozuluyor ve keçeler değiştirilirken toz keçeleri değiştirilmiyor. Diğer ihtimalleri yazmışsınız zaten.
  6. SerdarC

Klipsli masterlink sorunu

Onu ben pense ile söküyorum, pensenin bir ağzını pime diğer kısmını açık tarafın ucuna tutturup sıkınca kayıyor ve arada boşluk oluşuyor ondan sonra arasından tornavida v.s bir şeyle çıkarıyorum çokta kolay oluyor. Takarken de aynı şekilde takıyorum.
  7. SerdarC

Sorum arabayla ilgili Arabadan anlayanlar?

Viteslerde sorun yoksa ses falanda yoksa sorun yoktur ama bunu tekrarlamayın.
  8. SerdarC

Hangi Parmak Olmadan Fren Yapamazsınız?

Freni bilmemde orta parmak olmadan olmaz :)
  9. SerdarC

Furş takımı

Ayarlama somunu ile üstündekini sıkıştırma somununu kontra yaparsan gevşememesi lazım. Baktın olmuyor loctite sürün.
  10. SerdarC

Neden oldu?

Motorcu dümdüz girmiş garibim taksicinin ne suçu var :D sarı diye dikkatini dağıtmış galiba :D
  11. SerdarC

Bu tabelaya göre motosikletin hız sınırı kaçtır? (70 mi, 50 mi?)

Selamlar, otobüs hızı neyse motosiklet içinde odur. İleride yuvarlak 50 dediğin orada yaya geçidi olduğu için hız 50 belirlenmiş orayı geçtikten sonra aykırı bir işaret yok ise otomobiller için yine sınır 70 tir.
  12. SerdarC

Zincir hala gerilebilir mi?

Pay bitecek kadar uzamışsa değişmesi sağlıklı olan.
  13. SerdarC

Hint malı motorlar ne kadar güvenilir?

Bunlarda rulman kitlense bile mil rulman içine sürtmeye devam ederek dönmeye devam eder. Tabi çok daha önce rulman kitlendi ise sürtünmeden ısınıp mile kaynarsa o sakat işte. yada dağılabilir. Böyle bir durumda çok daha öncesinde ses yapar ama umursamadılarsa ihtimal var gibi. Bende genelde...
  14. SerdarC

Hint malı motorlar ne kadar güvenilir?

Onlarında boşu güzel oluyor ayrı vites olarak boş var, bulamadım derdi falan olmuyor.
  15. SerdarC

Scooter motor kendi kendine gidiyor

İlginç diğer çinliler gibi değil onların sürekli ya manifold çatlayıp hava alıyor yada alttaki fiber conta kırılıyor. Anladım teşekkürler bilgi için.

Yeni mesajlar