Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Normal burası kendi gibi düşünmeyenlerin dışlandığı bir yer ve her konu dalga konusudur burada. Yeni gelenler bir daha gelmiyor forum büyümüyor her sene küçülüyor bu sebepten. Her konuda saçma sapan espri yapanlar da cabası.
Bir diğer etken de toz keçesinin önemsenmemesinden de kaynaklanabiliyor toz girip keçeyi tekrar bozuyor. İlkinde toz kaçırdığı için bozuluyor ve keçeler değiştirilirken toz keçeleri değiştirilmiyor. Diğer ihtimalleri yazmışsınız zaten.
Onu ben pense ile söküyorum, pensenin bir ağzını pime diğer kısmını açık tarafın ucuna tutturup sıkınca kayıyor ve arada boşluk oluşuyor ondan sonra arasından tornavida v.s bir şeyle çıkarıyorum çokta kolay oluyor. Takarken de aynı şekilde takıyorum.
Selamlar, otobüs hızı neyse motosiklet içinde odur.
İleride yuvarlak 50 dediğin orada yaya geçidi olduğu için hız 50 belirlenmiş orayı geçtikten sonra aykırı bir işaret yok ise otomobiller için yine sınır 70 tir.
Bunlarda rulman kitlense bile mil rulman içine sürtmeye devam ederek dönmeye devam eder.
Tabi çok daha önce rulman kitlendi ise sürtünmeden ısınıp mile kaynarsa o sakat işte. yada dağılabilir.
Böyle bir durumda çok daha öncesinde ses yapar ama umursamadılarsa ihtimal var gibi.
Bende genelde...