Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kuzenim İstanbul da bir bayiden sıfır motor aldı.ÖTV si olsun plakası olsun bu tür işleri kendisi yapacak.ÖTV ye olsun plakaya olsun ne yaklaşık ne kadar masraf yapar ve başka masrafı çıkar mı?Bu işler nasıl olur lütfen yardımcı olun.. Teşekkürler.
Arkadaşlar ZONGSHEN ZS200 ile GY200 arasındaki fark nedir?
sahibimden.com da yaptığım aramada zs200 ve gy200 birbirine benzer iki model çıkıyor arasındaki farkı bilen varsa ve hangisi dahi iyi ise onu almayı düşünüyorum.
Parasızlığın gözü kör olsun,ama alacam artık bir mtor çinli minli bana bir...
2003 2004 veya 2005, 3000kmnin altında, siyah veya kırmaızı-siyah HONDA NX4 FALCON arıyorum.Max 5000 YTL verebilirim.Kırklareli/Lüleburgaz dayım.İstanbul ve çevresinden alabilirim.
Arkadaşlar Cross*enduro motor almayı düşünüyorum şu an için xl200 ü gözüme kestirdim gibi hala araştırma içerisindeyim.Ama xl200 ün ön çamurluğu biraz abartı geldi karga burnu gibi :) aranızda değiştiren var mı?
Arkadaşlar bende artık bir motor alıp aranıza katılmayı düşünüyorum 200cc ile 350cc arası enduro veya cross-offroad tarzı ucuz ama karizmatik sağlam bir motor almayı düşünüyorum.bütçem kısıtlı olduğu için üst limitim 3500 Ytl yardımcı olursanız çok sevinirm.:silent: